Iedere week nieuwe levering van buitenboordmotoren!

Referenties


Bekijk de referenties van onze klanten. U kunt ook zelf een referentie aan ons doorgeven, via het contactformulier. Wij plaatsen deze vervolgens op onze website.


Maart 2019, We wilden een sterkere buitenboordmotor op onze boot en hebben contact opgenomen met Willem en een motor gekocht. Op de dag dat de motor erop gemonteerd zou worden bleek dat de spiegel van de boot veel te zwak was en ook gescheurd. Willem heeft dit zeer netjes opgelost waardoor we nu met veel vertrouwen met de nieuwe motor aan de gang kunnen. Zeer tevreden over hoe Willem dit heeft opgepakt. De spiegel is versterkt en netjes afgewerkt met polyester en zelfs in de kleur van de boot geschilderd. Zeer tevreden over dit bedrijf en het eindresultaat!


 

Toen ik in december een collega vertelde dat ik eraan zat te denken om mijn 14 jaar oude 115pk Suzuki 4-takt motor te gaan vervangen, adviseerde hij mij met klem om eerst eens bij Outboard Zeeland langs te gaan. Hij vertelde dat hij er een poosje geleden, tot volle tevredenheid, zelf een motor had gekocht. Daarnaast moest er aan zijn boot ook e.e.a. gebeuren waarvoor hij werd doorverwezen naar Marinus (de broer van Willem) die zijn watersportzaak in het pand direct naast Outboard Zeeland heeft. Ook over die werkzaamheden had hij alleen maar lof. Met deze info in het achterhoofd naar St. Maartensdijk afgereisd waar we met koffie werden ontvangen door Willem.Aan Willem uitgelegd dat ik, na een paar jaar, het vissen weer actief wilde gaan oppakken en dat ik daarom aan een nieuwe Suzuki 4-takt zat te denken. Hierop heeft hij een scherpe offerte gemaakt voor 3 verschillende motoren.Omdat mijn oude Suzuki me nog nooit in de steek had gelaten, was de keuze voor een nieuwe 115 pk Suzuki snel gemaakt. Nadat ik had aangegeven dat er aan de boot zelf ook nog e.e.a. moest gebeuren, werd Marinus erbij gehaald.Om een lang verhaal kort te maken, in minder dan 3 weken tijd is mijn boot door Willem en Leon opgehaald in Middelharnis, de oude motor eraf gehaald, de boot een deurtje doorgeschoven naar Marinus (DBB Watersport). Bij DBB Watersport is het onderwaterschip volledig kaal gekrabt en voorzien van nieuwe epoxylagen en antifouling. Daarnaast zijn er nog wat polyesterreparaties uitgevoerd en is de boot weer naar Willem verhuisd.

Willem en Leon hebben de nieuwe motor eraan gehangen en de boot weer retour gebracht naar Middelharnis.

Willem, Leon, Marinus en collega's, bedankt voor alle goede zorgen, jullie hebben er weer een tevreden klant bij!!!


 

Beste willem

Langs deze weg wil ik jullie nogmaals bedanken voor alle medewerking. Motor gekocht maar helaas grootte van de bbm onderschat, maar zonder probleem kon ik mijn keuze hierop aanpassen. Uiteindelijk keuze gemaakt, getest en met jouw collega's in mijn auto geladen. Super geregeld !!!!Impreller, nieuwe staartolie en cabarateurs van mijn inruil motor na laten kijken, maar helaas bleek dat de lagers van mijn inruilmotor waren versleten oid. Dus een PROBLEEM: na een bakje koffie en in goed overleg met willem, is deal toch gesloten. En dat is echt heeeel netjes opgelost, complimenten hiervoor!!! Bij vertrek ook toerental bij gekregen. En als toerental niet stabiel is, wordt er ook eens andere propeller opgestuurd. Dit maak je niet veel mee, nooit eigenlijk.

Bij het monteren van bbm , breekt een onderdeel, balen ....en benaderde willem voor advies en zonder enige aarzeling, is onderdeel kostenloos opgestuurdWillem (en team) mijn complimenten !!!! En voor potentiële kopers, outboard zeeland is zeer betrouwbaar, meedenkend en heeft hele goede service. Echt een aanrader!

Richard Daelman


 

I bought a used mercury 115.

Very nice engine - runs perfectly.

Thank you also for the professional installation and the very accommodating handling of the technical problems.

A company that you can fully recommend.


 Top service's geleverd door Outboard Zeeland! Bij aankoop en het monteren van 40 pk Johnson van 2006.

Bedankt Willem en Leon!


 

 In april kochten wij een honda buitenboord motor 15 PK bij outboardzeeland.

Wou deze even lang genoeg testen maar wist al van bij begin dat deze in orde was.

Start onmiddellijk en al meerdere keren enkele dagen mee gaan varen op verlengt weekeind.

Super motor , super toffe eerlijke mensen, had meteen een groot vertrouwen als wij daar aankwamen bij Willem.

Gewoon vanzelfsprekend dat je uw motor koopt bij hem.

dank dank dank mannen


 

Ik had problemen met mijn Evinrude Ficht Ram 150 uit 1998.

Ondanks de drukte kreeg ik van Outboard Zeeland steeds weer nieuwe tips om de storing op te zoeken en te repareren.

Probleem zat in het brandstofcircuit, het membraam van de supply pump was gescheurd en aan revisie toe.

Nu loopt de motor weer als een zonnetje.

Bij deze wil ik Outboard bedanken voor hun vakkundig advies en ik kom er zeker nog eens terug.

 Jos Tielen Hoogerheide


 

Een collega adviseerde mij 'outboard Zeeland,' en met recht een echte aanrader!

 Blij met de aankoop van mijn Johnson 40pk 4takt en de montage aan mijn boot. Ik heb een goed advies gekregen van mensen met verstand van zaken en op een erg persoonlijke/ positieve manier, top!  Ook de nazorg was perfect.

 Nu volop aan het genieten op het water.

 Outboard Zeeland bedankt!!!


 

 Topbedrijf!

Ik heb onlangs een evinrude e-TEC 75 gekocht voor een goede prijs, zou de motor zelf aanbouwen.

Daar aangekomen heeft Leon de motor er aan gehangen, gekit en bijna geheel aangesloten.

Hier is geen meerprijs voor gerekend, dit op een zaterdagmiddag terwijl de zaak eigenlijk om 12.00 uur sluit!

Duidelijke uitleg van Leon en Willem gekregen hoe de rest aan te sluiten, de goede olie en filters erbij gekocht.

Koffie en soep volop aanwezig,

Ik heb heen en terug 450 km moeten rijden, zou het zo weer doen!!!

Echt een goed bedrijf waar ze echt aandacht aan je besteden!

Ik geef ze een 10!

Ben de Haan

Vaassen


 135 Honda gekocht. Zeer goede service in de opbouw van de motor. Professional aan het werk en dat zie je. Super tevreden en de motor zal zeker in onderhoud blijven bij outboard Zeeland.  


 

Vandaag weer volop plezier gehad op de heen en omgeving dankzij gebroeders Willem en marinus.

 Genieten nog steeds van de bij Marinus gekochte glastron van 40 jaar oud en sinds vandaag met de door Willem gemonteerde yamaha 50 pk. Wat loopt dat mooi zeg !

 Ook personeel bijzonder vakkundig en vriendelijk. Altijd leuk om langs te gaan.


 

Goede morgen , de 2e hands Yamaha 8 pk high trust motor heb ik op mijn bootje gemonteerd ik weet niet wat ik meemaak hij vaart heerlijk  rustig schakelt en blijft stationair lopen dat was met mijn vorige motor nog een dingetje . Kortom geweldige motor.


 

2e hands motor gekocht bij outboard zeeland en ook gelijk nieuwe besturing er op laten bouwen ben hier buiten gewoon tevreden over.

De nieuwe motor vaart echt heel goed had gevraagd om een andere schroef zodat ik meer trekkracht heb om te wakeboarden nou dat hebben ze goed en vakkundig gedaan boot is echt heel sterk nu maar....is ook nog snel.

Had nog een probleempje met de bedienings handel maar dit werd ook direct verholpen.

Ik heb nu een mooie set voor een zeer nette prijs wij zijn zeer te vreden met outboard zeeland.

Outboard Zeeland is een topzaak.


 

 TOP TENT !!

Heb mijn oude 40 pk ingeruild voor jonge 60 pk.

Keurig overgebouwd , echte vakmensen .

Zeer goede service. Als je vragen hebt wordt je altijd zeer vriendelijk te woord gestaan door willem. Echte aanrader!!!


 

Vaar inmiddels al 2 jaartjes met een boot die ik bij Marius had gekocht. Willem leverde de 90 pk buitenboord motor.
Geweldig hartelijke ontvangst door Marinus, vrouw en kind, in hun kantoor met een lekkere kop koffie en een heerlijke Zeeuwse bolus.
Inruil van mijn oude bootje ging soepeltjes, al was er een misverstand mijnerzijds, zodat ik 2000 te weinig bij me had. Dit mocht geen probleem zijn, ik kon de rest gewoon per bank overmaken. Over vertrouwen gesproken!!!
Ik vaar nog steeds met veel plezier in het zoute water en heb reeds heerlijke visavonturen met de boot in Denemarken gemaakt.
Gebroeders Marinus en Willem Bazen (en vrouw!) van harte aan te bevelen!


 

Pas geleden elektrische lier en andere motor op boot laten zetten. Hier zeer tevreden over, Een zèèr nette afwerking van alles. Vakmensen aan het werk. Geweldige service! boot werd uit haven gehaald en teruggebracht. Vriendelijk, eerlijk, hartelijk. Meer ervaringen met andere bedrijven gehad voor mijn boot, maar deze service en kwaliteit overtreft de anderen. Willem en Leon bedankt!


 

  Na goede reclame gehoord was ik toch eens gaan informeren bij Outboard Zeeland en na overname van mijn 8 jaar oude in goed staat verkerende Yamaha 20pk een nieuwe 60 pk besteld en enkele dagen later  mijn nieuwe Yamaha 60 pk gaan laten installeren op mijn boot en goede info gekregen te hebben kan ik er weer enkele jaren tegen echt top altijd goed ontvangen met koffie en een koekje er werd ons zelfs een soepje aangeboden echt een aanraden voor een bedrijfje dat klein is maar groots in daden echt top bedankt Willem er is toekomst in jullie bedrijf doe zo verder en jullie komen er wel Eduard Dons


 

 

Op zoek gegaan naar een adres voor een grote beurt voor een oude Yamaha buiten boord motor outboard zeeland was zo een beetje het enige adres dat zonder probleem gelijk ja zij kom maar brengen we kijken er wel naar helaas er was een hoop mis maar ondanks de mankementen bleven ze zeer vriendelijk en heb ik nu een andere buitenboord motor voor een nette prijs ook had ik een vastgelopen stuurkabel  en ik as van plan om een nieuwe te kopen o zijden ze we kijken wel even of we die los krijgen ze kregen hem los scheelt toch gauw weer een paar honderd euro. kortom goede en betrouwbare ambachtslieden met hart voor de klant bestaan nog.


Hartelijk dank voor de goede service van onze motor mercury 60 pk . Goede service en eerlijke prijs en duidelijke uitleg . Willem weet waar hij met bezig is . Wij komen zeker terug . 


 

vandaag men boot terug met nieuwe motor erop,evinrude e-tec 75pk.aan al de mensen van outboard zeeland,super bedankt,toffe mensen ,niks is te veel! vandaag samen wezen proefvaren alles  op en top.eerlijke en oprechte mensen,perfecte afspraken,en alles tot in de puntjes afgewerk.het is voor mij heen en terug 260km.maar rijd die ik met plezier! voor die service en de koffie natuurlijk.

aan iedereen van outboard en dbb watersport.van harte dank.R&M


 

Topservice,  zeer goede uitleg en service! Ze hebben mijn oude motor overgenomen aan een correcte prijs en perfect een andere erop geplaatst. Ik ben gelijk gaan proefvaren en hij doet het  perfect! Ze zijn steeds zeer vriendelijk , beantwoorden al je vragen deskundig en behandelen je correct en beleefd bij een bakje koffie. Mijn andere buitenboormotor was er al enkele jaren in onderhoud en ook hierover ben ik heel tevreden. Ik blijf hier een tevreden klant!

Kevin


 

Afgelopen zaterdag mijn Honda BF30 overgelaten aan Willem. Gewoon topkerel met topservice!

Alles aan de afgesproken prijs gehouden. Geen gezeur, geen gezever! Gewoon heel netjes.

Daarna nog een bakje koffie met een gezellig samenzitten.

Bovenop nog een motorslot gratis erbij voor mijn nieuwe motor + sleutelhanger.

Zo'n zaak vind je nergens meer!

Bedankt Willem!!

Topservice!!!

Mvg, Peter Deflem


 

 Rein & Lloyd Fierloos                                                                                        

vandaag langs geweest om een motor te bekijken en uiteindelijk een goede deal gemaakt, waarbij het gevoel wat wij hadden bij de benadering van Willem voor ons de doorslag was. Mooi bedrijf wat gewoon de tijd voor je neemt en waarbij de klant centraal staat, zo zie je ze niet zoveel meer. ik kan een ieder Outboard Zeeland aanbevelen.

s'middag gelijk het torretje geprobeerd, super ding, zeer tevreden.

 


  Frans Wisse,                                                                            

bij willem een motor kopen is:

service die je nergens anders krijgt

goed advies

geen verkoop blabla

de juiste motor aan je boot

gewoon goed zeeuws goed rond


 

   Karel                                                                                                             

Ik had per abuis een verkeerde motor besteld voor mijn boot.

Willem heeft deze op een drukke zaterdagmorgen een heel eind in orde gebracht.

bleek later dus niet de goede motor voor mijn boot te zijn.

Zonder problemen kon ik die gelukkig omruilen voor een puike Mercury F 9.9 motor.

deze is uitstekend, en volgens mij een goede motor.

Willem, jij redt het wel met je goede bedrijf als jij die klantvriendelijkheid blijft handhaven.

zoals wij in brabant zeggen: bedankt war jong.!!!!!

groetjes. Karel.


 

   Jullie hebben een parel van een bedrijf dankzij jullie vakmanschap en fantastische service!

Ik ben meer dan 100 procent tevreden dat dit nog bestaat.

Vriendelijke groeten,

Mario Harte


 

 Willem,                                                                                                                       

Wil nog even laten weten dat ik graag zaken gedaan heb met jullie. Die keren dat ik bij jullie was was het redelijk druk maar dan lukt het jullie toch om iedereen aan te spreken of wat aan te bieden om het wachten te verzachten. Voor iedereen de tijd nemen of aandacht geven is in veel zaken niet vanzelfsprekend.

Heb intussen al redelijk veel gevaren met de bij jullie aangeschafte Suzuki DF50, wat een genot! Zag dat de door mij ingeruilde DF 15 ook weer een nieuwe eigenaar gevonden heeft. Mocht er iemand een probleem hebben met een buitenboordmotor of er een zoeken dan zal ik zeker jullie aanbevelen.

Klasse mannen ga vooral zo door!!!!,


 

 

 Beste Willem,                                                                                                           

 

Begin mei hadden we voor eerst contact en ik had meteen een goed gevoel.

Afspraak gemaakt voor 2 weken later om mijn bbmotor in te ruilen en een andere te laten monteren, ook moesten er 2 nieuwe accu's in.

Duidelijke afspraken gemaakt en die zijn zeker nagekomen.

Bij het ophalen heldere uitleg gekregen van jou zeer vakbekwame medewerker. ( top vent ) Ook de service toen ik thuis nog vragen had was top !!!

Ik heb je met vragen bestookt en kreeg heldere en duidelijke antwoorden.

Al met al een prima bedrijf waar service echt hoog in het vaandel staat, service met een gouden randje.

Ik kan jullie bij iedereen aanbevelen, mensen die twijfelen mogen altijd contact met mij opnemen.

 

Groeten uit Eindhoven


 

 Jacobse                                                                                                                                                                                      

2 weken geleden een 6pk Yamaha 2takt gekocht.

Het motortje zag er prima uit ,even proef draaien was dan ook geen probleem.

De prijs was ook scherp in verhouding met andere aanbieders.

De deal was dan ook snel gemaakt.

Ik heb er ook nog een gebruikt benzinetankje bij gekocht. Bij thuiskomst zag ik dat het dopje van de tank gescheurd was, heb ik niet gezien toen ik het kocht. Na een telefoontje met Willem zou hij een nieuwe dop opsturen, wat schetst mijn verbazing een paar dagen later? De post komt met een compleet nieuwe tank!! Dat noem ik nog eens service!!

Het motortje loopt overigens prima, fijn dat zulke bedrijven nog bestaan!!     


 

Jurgen                                                                                                                                  

Een mooie bedrijf waar je goed geholpen Word en ze weten waar ze het over hebben  willen en zijn team bedankt voor de goede sevice


 

Joannes                                                                                                                             

Afgelopen week een Yamaha 20pk buitenboordmotor gekocht van nog geen 2 jaar oud, welke perfect is onderhouden en er zo goed als nieuw uitziet. Dit voor een zeer scherpe prijs, 3 maanden garantie én een nieuwe schroef stuurt hij gratis en voor niets op, omdat de andere lichtjes beschadigd was.

Zeer bekwame mannen met veel kennis van hun vak.

Zeer tevreden over de service!


 

Bart                                                                                                                            

In januari 2016 een prachtige zo goed als nieuwe maar bijna 20 jaar oude Johnson 25 pk gekocht, kon mijn merury 15 pk voor een prachtprijs inruilen en inmiddels op de 3e vakantie met de Johnson. Johnson heeft de hele winter in de caravan gelegen en ook nu weer de 2e keer trekken en lopen. Enorm blij mee!


 

 Super Service!                                                                                                            

Een paar weken terug heb ik een oude 2-takt Yamaha 30 pk in niet al te goede staat bij Willem achter gelaten voor onderhoud. Al snel belde hij mij dat de lagers kapot waren en dat dat nogal een duur klusje zou gaan worden wat de motor niet waard was. (erg fijn dat hij belde voor de hogere kosten)

Toen ik dat hoorde ben ik meteen eens op de site rond gaan neuzen wat voor moois hij allemaal te koop heeft staan. Ik kwam een mooie 2-takt Mercury 30 pk tegen.

2 weken nadat ik mijn oude Yamaha had weggebracht ben ik in het weekend eens gaan kijken naar die mooi uitziende Mercury. Toen ik vroeg om wat informatie over de motor kreeg ik alles duidelijk tot in de puntjes uitgelegd. Ik was erg enthousiast over de motor maar sliep er nog een paar nachtjes over.

Halverwege de week heb ik Willem gebeld om door te geven dat ik hem wilde kopen. (ik vond de motor zo mooi, en zeker voor de scherpe prijs) Het eerst volgende weekend kwam ik aan om de motor op te halen, deze stond al helemaal klaar. Ze hebben de motor nog even laten draaien en hup, meenemen die motor.

Super bedankt voor jullie goede service, adviezen en de lekkere koffie haha ! Ik kom zeker terug voor de eerst komende onderhoudsbeurt !

Met vriendelijke groet,

Ricky Hotting


 

 Fam Bosbaan.                                                                                                              
Hierbij wil ik Willem ,Marinus en de rest van de ploeg bedanken voor de prachtige motor die ik heb gekocht en voor het onderhoud die ze aan mijn boot hebben gepleegd. Ik ben onder de indruk van de service en de hartelijkheid van deze mannen. ik kom zeker terug bij dit topbedrijf. 

 Fam Schrijver                                                                                                               Februari 2017

Mooie 30 pk Mercury gekocht , duidelijk en eerlijk .

Het was o zo druk maar , klant is koning , alle tijd voor alle vragen te beantwoorden .

Nogmaals bedankt .


 

 

JIM                                                                                                                             

Wij zijn vandaag op de zaak van outboard geweest,het enigste wat wij er van kunnen zeggen is.... Wat een fantastische service, super klant vriendelijk en wij zijn Belgen, awel alleen maar lof aan alle medewerkers van outboard, jullie doen dat voortreffelijk....... Petje af en een dikke respect.


 

 
 Jurgen Sutterman                                                                                                        

Toen mijn yamaha 4 takt 80 pk volledig versleten te zijn contacteerde outboard zeeland me om hem over te kopen om wisselstukken te gebruiken. We maakten een deal onder elkaar en die deal werd door hen zonder gezeur en gezever perfect nageleefd, er werd perfect gedaan wat van hen verwacht werd! Mocht ik ooit nog een motor nodig hebben zou ik zeker bij hen langs gaan, ook heb ik binnen mijn hengelsport vereniging hen aangeraden, dit leidde al tot een motor verkoop en alweer een zeer tevreden klant, outboard zeeland is een eerlijke en correcte firma, dat wil ik toch even bevestigen

Jurgen , Jurgensweb Zeehengelsportvereniging 


 

 Fam Boerdam                                                                                                       

Een gebruikte 15 pk yamaha buitenboordmotor gekocht bij Willem met de afspraak dat er geen garantie op zat , maar hij zei wel als er wat is moet je bellen .

Dacht bij mezelf heb een yamaha gekocht wat kan daar nou mee gebeuren ?

Nou helaas na anderhalve maand begon hij olie te verbruiken en bleek het pistonpenveertje er uit gekomen te zijn wat de cilinderwand beschadigt had dus motor overleden en weggooien maar !

Ik heb Willem gebeld of hij misschien kon helpen met onderdelen had hem tenslotte zonder garantie gekocht , maar wat schetste mijn verbazing kon de motor terug brengen en dan ging hij kijken hoe die het oploste en kon voorlopig een leenmotor meenemen .

Ik heb de motor teruggebracht en Willen heeft dit super opgelost met een gebruikt onderdeel dat al klaar lag toen ik de motor terug kwam brengen .

Dit noem ik super service zoals het hoort maar nog weinig te vinden is helaas.

Willem bedankt je hebt mij en de kinderen nog een super vaar seizoen gegeven helemaal top ! 


 

                                                                                                                                   
Goed geholpen, vriendelijk.

Honda 4-takt 50 pk gekocht.
Motor ziet er prima uit. Heeft verstand van zaken.
Goede uitleg en ik werd geholpen om hem zo te bevestigen dat we hem veilig konden vervoeren.

Ineke en Fons.
 Rob van Doorn                                                                                                   Oktober 2016
Mijn Suzuki 60 PK buitenboordmotor uit 2004 ingeruild voor het 2016 model. Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen door Willem en zijn collega. Motor is er keurig opgezet en zelfs nog even van nieuwe olie voorzien. 
 Wesley                                                                                                               Oktober 2016
Top service topkwaliteit en zeer vriendelijke mensen waar je 200procent kunt op rekenen een aanrader voor wie vaar plannen heeft en zeer vakkundig begeleid wilt worden !!!

 Ard                                                                                                                    September 2016
 
Zeer klantvriendelijk,Zeer goede service en loyaal naar de klanten
en voor alle prijsklasse hebben ze een oplossing of helpen ze mee denken.
40 pk Mecury kortstaart gekocht bij Willem ,
tot in de puntjes geregeld en helpen ze je waar nodig
Goed en betrouwbaar bedrijf van boten en buitenboordmotoren
Marinus en Willem bedankt
 Rudi                                                                                                                   September 2016
bij marinus afdekzeil laten maken 
en ander motor bij willem
zowel bij dbb of outboard zeeland niks ander dan lovende woorden!
een top service altijd van hun woord.
ben verleden week gaan vissen en nieuwe motor uitgeprobeerd en loopt als een trein.
marinus en willem dank u .
bij jullie voelt een mens hem op zijn gemak.
grt rudi &marianne en tot de volgende.
Coussens                                                                                                          Augustus 2016
willem bedankt voor het plaatsen van men andere motor die loop prachtig mercury60 en wat een service niks is te veel eerlijk en oprecht .nette prijs gekregen voor men andere motor.al is het voor mij 130km rijden
heb het er voor over.je bend daar een mens en geen nummer top vgrtR&M
Rohart                                                                                                                Augustus 2016
met weinig woorden ... top ! vriendelijke mensen ... goede service ... 
Jef                                                                                                              Augustus 2016
Op een woensdagavond waren we onze buitenboordmotor aan het testen, deze liep niet goed. Inhouden bij belasting, onregelmatig toerental.
Toen we weer uit het water waren kwam daar toevallig Outboard Zeeland om een boot te testen.
Willem wist direct te vertellen dat het hoogstwaarschijnlijk de VRO-pomp was.
Een afspraak gemaakt, nieuwe niet VRO-pomp laten plaatsen. Motor heeft nog nooit zo goed gelopen.
Erg tevreden.
Jordy                                                                                                           Juli 2016
 Top in een woord .super vriendelijke mensen . Voelt je gelijk thuis dat is erg fijn.koffie wordt je regelmatig aangeboden ik zeg top want dat verzacht dat je soms even wachten moet door de drukte.goed teken al zeg ik het zelf.service is ook top .willem en de rest van de collega's dikke 10 voor jullie
 
Prima service en relaxte sfeer.                                                                Juli 2016
Goed advies gekregen over de juiste motor.
Daarnaast mooie trailer onderdelen kunnen vinden .
Leuk bedrijf
 Rien en Elly                                                                                               Juni 2016
Ik heb bij outboard zeeland een Suzuki 90 pk gekocht en laten monteren ,en hier over ben ik zeer tevreden.Gunstige prijs ,zeer goede service de koffie staat altijd klaar als je er komt en op zaterdag nog een lekkere bolus erbij ook.
Willem nog hartelijk bedankt voor alles.Dus een echte aanrader!

met vriendelijk groet rien en elly
 Rene                                                                                                          Juni 2016
 
Voor museummijnenveger de Bernisse een net gekochte gebruikte 25Pk Yamaha langstaart ingeruild voor een beter passende Suzuki 9.9 Pk kortstaart. Motor afgelopen week geprobeerd op ons "man overboord" bootje. Alles werkte prima.

Zonder dat wij dit wisten bleek de door ons eerder gekochte Yamaha motor een defect staartstuk te hebben.
Dit is door Ouboard Zeeland zonder ons hierover aan te spreken opgelost.

Hulde voor deze zeer soepele en klantvriendelijke benadering, want ons betreft verdienen zij hiervoor de beker

 Tevreden Veenedaler                                                                              Mei 2016
Bij deze wil ik je graag nog een recensie voor op je website sturen. 

Na vorig jaar bij DBB een mooie shetland 535 te hebben gekocht met een 9,9pk motor, werd het nu tijd voor iets meer vermogen. Na eerst eens rond gekeken te hebben bij onze plaatselijke dealer(veenendaal) besloten de oude motor achter in te gooien en weer af te reizen naar zeeland. Onze plaatselijke dealer was alleen vergeten te vermelden dat een BB-motor maar op een kant vervoert mag worden. 

Aangekomen bij Willem bleek de motor dus onbruikbaar te zijn geworden, zonder de nodige reparaties. Dit was geen probleem voor Willem en de zoektocht naar een vervangende kon beginnen. Omdat onze shetland een kortstaart motor vereist is het lastig een sterke 2de hands motor te vinden. Willem kon ons echter voor een zeer goede prijs een gloednieuwe aanbieden. 

Zo gezegd zo gedaan, een week later konden wij onze nieuwe en al vast afgestelde Suzuki op halen. 

Zowel bij DBB als bij Outboard zeeland zeer goede en vriendelijke service. Hier is klant nog echt koning. Er wordt pas gestopt met werken wanneer alle aanwezige klanten tevreden zijn. Hier kunnen een hoop bedrijven nog wat van leren. 

Groetjes van een zeer tevreden Veenendaler  
 Jan v Dijke                                                                                                  Mei 2016
Dit voorjaar mijn motor een grote beurt laten geven door Outboard zeeland . dit alles snel en vakkundig gedaan door Willem.
Maar na het eerste tochtje dit jaar raakte de schroef van de motor een obstakel onder water.
Resultaat, een aantal gebroken tandwielen in het staartstuk .
Samen met Willem besproken hoe dit het beste op te lossen was.
We hebben toen besloten voor een revisie van het staartstuk. 
Na een duidelijke offerte , heeft Willem dit verder afgehandeld.
Het heeft even tijd in beslag genomen, maar alles werkt weer naar behoren.
kortom goed bezig Willem, en hopelijk zonder tegenslag tot volgend jaar voor een volgende beurt.
Claudia                                                                                                        Mei 2016
Super service, zowel voor de nieuwe motor als voor de trailer! Heel vriendelijke en goede hulp! Zeker aan te raden! Zowel voor onderhoud, nieuwe spullen als hulp wanneer je niet juist weet wat de juiste optie is! Kortom, goede service! Aanrader! 

                                                                                                                            Mei 2016

Beste Willem , nogmaals dank voor de snelle en profesionele reparartie van het buitenboord stuur systeem met vriendelijkheid en vakkennis ,! Top !!Een zeer tevreden Belg ,,,,
Groetjes Thys


 

Jan van Gent,   WILLEM heb de motor van daag voor het eerst uit geprobeerd loop als een kanon meer als ik had gehoopt grandioos. Alles zoals je belooft had.


 Frank,                                                                                                              April 2016

Vandaag heeft outboardzeeland mijn shetland overgenomen zonder "gedoe en gezeur".
Langs deze weg wil ik Willem bedanken voor de correcte afhandeling en snelle service.

Ga zo door!

Groeten,

Frank


 

Ruud                                                                                                                           April 2016

Zaterdag honda 5 pk ingeruild voor 10 pk mercury.
Ik heb trainingen gegeven over gastheerschap maar ik zou voortaan cursisten hierheen sturen! Wat een super service gegeven op een basis accomodatie en antourage! Zo kan het dus ook dure bedrijven met alles erop en eraan! Nee service is dus niet de verpakking maar de inhoud. ( het echt gemeend aanbieden van het kopje koffie en net even wat meer aandacht en toelichting) Top mannen ik ben enorm positief verrast over jullie.


 

 Emile.                                                                                                                        April 2016  

Hierbij willen wij U alsnog bedanken voor de gastvrijheid, koffie en uiteraard de voortreffelijke service die ons verleend is.
Vriendelijk groet, Emile Harmanus


 

Joey                                                                                                                           Maart 2016

Wat heb ik een goede plek gevonden voor o.a. het onderhoud van mijn buitenboordmotor. Outboard Zeeland neemt de tijd om al je vragen goed en gedetailleerd uit te leggen, verricht uitstekend werk en tegen zeer scherpe prijzen!

Kortom, bent u op zoek naar een vriendelijk, betrouwbaar en servicegerichte onderneming? Dan bent u bij Outboard Zeeland op het juiste adres! 

Bedankt Outboard Zeeland!


 

 Ahoy Willem en Marinus,                                                                                 Maart 2016
wederom bedankt voor de grandioze service; mijn boot uit het water gehaald voor het jaarlijkse onderhoud; iets wat ik erg belangrijk vind: onderhoud voorkomt problemen!
precies volgens afspraak verlopen, Willem gebruikt enkel maar originele onderdelen voor de buitenboord-motoren ;hij geeft eerlijk advies en alles gaat in goed overleg.
Marinus heeft mijn boot op bokken gezet zodat ik er erg gemakkelijk aan kon werken en het onderschip weer heb voorzien van nieuwe antifouling ;uiteraard kan je bij Marinus eveneens alles verkrijgen voor je onderhoud, je kan het zo gek niet bedenken en tegen een nette prijs! zo ook bij Willem!
hierna is m'n boot weer terug te water gegaan, ook weer verzorgd door o.a. Willem...de motor is voorzien van nieuwe motor-olie, staart-olie, nieuwe impellor etc. en loopt weer als een zonnetje! we kunnen er weer een jaartje tegenaan en kunnen weer "kromme hengels" gaan trekken....bedankt hoor! en graag tot de volgende keer!! groet kap Kees


 

 Martin                                                                                                                Februari 2016

Ik kan niks anders zeggen dat de hulp en service 200% is. Eerlijk vriendelijk, betrouwbaar en scherpe prijzen. Ik heb bij Willem een 75 Pk e-TEC van een jaar oud laten monteren. Echt super netjes gedaan en helemaal tevreden.  


  Nico                                                                                                                   Februrari 2016

Zaterdag mijn Beekman afgehaald bij Marinus. Willem, (outboard zeeland) heeft er een mercury 60 pk op gemonteerd.
Hij stelde voor een proefvaart te maken ,...super!
direct in planè, beetje getrimd,. Hij schoof over het water!de motor start direct en draait als een horloge.
we hadden er eerst een mariner 75 pk laten op monteren, Willem contacteerde mij spontaan dat de motor niet perfect was(te zwaar ,niet goed draaide)
we kwamen dadelijk overeen voor de 60 pk, Hij nam de kosten voor zich.
voor mij het bewijs: correcte prijs-correcte kerel!
We weten waarheen in de toekomst.

Dank Willem !

groeten uit Hamme
Nico De Keyser


 

 Jeroen en Melissa                                                                                              Januari 2016

Bij deze wil ik jullie bedanken voor TIP van de  nette evinrude etec 90! Wij waren al opzoek naar een passende en nette motor voor de speedboot. Ik had aan Outboard zeeland gevraagd, als je een mooie nette evinrude tegen komt laat het mij weten. En tijdje later kreeg ik een bericht dat er een nette motor binnen komt. De motor gekocht en is zeer vakkundig gemonteerd! Tevens met een service beurt erbij. Ik had nog een probleempje met de trimmeter, die werd omgewisseld voor een werkende. 

Ga zo door!! Laat de zomer maar komen!!


 

 Fam de Boer,                                                                                                     Januari 2016

Langs deze weg wil ik je hartelijk dank zeggen voor de geweldige service die je afgeleverd hebt.
Ik had een boot gekocht vlak bij jullie in de buurt en wilde deze laten voorzien van een andere motor die ik bij jou gekocht had. Voor jou totaal geen probleem om eerst even de boot op te halen voor me bij jullie in Zeeland omdat ik anders eerst vanuit Urk ( Flevoland) moest rijden om de boot op te halen bij een derde partij en dan daarna naar jullie te rijden.
Willem heeft samen met zijn team de boot opgehaald en voorzien van de door mij aangeschafte motor en tevens op zijn advies de stuurkabel vernieuwd en door Willem werd een nieuwe accubak en diverse materialen vernieuwd.
Afgelopen Zaterdag de set opgehaald en ben er reuze blij mee, Willem enorm bedankt voor de schitterende Motor en alles wat erbij kwam, service wat ik nog nooit ben tegengekomen heb ik hier ontdekt, klasse jongens, rustig en op het gemakje nam jij de tijd om alles uit te leggen en tijdens een lekker bakje kwamen we tot een goede eindprijs.
Top Jongens ga zo door een enorme aanrader voor ieder die op zoek is naar een goede motor of boot zeer zeker een aanrader!!!
Willem bedankt!!!!!

Gr Jan  


 

 Fam van der Plas,                                                                                            Januari 2016

Afgelopen zomer heb ik een 'oude shetland suntrip' (opknapper) gekocht. Er moest veel aan gerapareerd en verstevigd worden. Er moest een zware motor achter komen. Ik was al enige tijd op zoek naar een geschikte motor. Toen ik de Suzuki 115 pk 2 takt bij Willem op z'n site zag staan heb ik Willem niet veel later hierover benaderd. De communicatie verliep goed en vlot. Nadat Willem de motor heeft laten proefdraaien wist ik het zeker; deze motor komt achter mijn boot! Weekje later de boot gebracht, en anderhalve week later weer opgehaald. Willem heeft o.a. ook de complete elektronica, trimflaps gemonteerd. Dit alles is vakkundig gedaan, en voor een mooie prijs. Alle onderdelen en toebehoren komen bij Marinus (DBB watersport) vandaan. En dat ook voor een nette prijs.
Afgelopen weekend is de boot te water gelaten en ben dik tevreden met het eindresultaat.
Bedankt jullie klantvriendelijkheid en vertrouwen.

Ondanks de afstand ga ik in de toekomst vaker bij jullie komen👍.

Groeten, Hans van der Plas


 

 Fam Janssen,                                                                                                   Januari 2016

Bedankt voor de goede en snelle service bij het opkopen van onze mooie set. Via marktplaats was er in t winterseizoen geen interesse in onze beekman met mercury buitenboord motor. Willem was bereid een zeer nette prijs te geven voor onze set. Vanaf begin tot eind verliep de communicatie erg snel en soepel. Willem heeft de boot netjes bij ons opgehaald en binnen paar dagen netjes een overschrijvingsbewijs van hem ontvangen . 

Van begin tot eind allemaal top en lekker snel afgehandeld, bedankt ! 

Fam Janssen 


 

Bart                                                                                                                  December 2015
ik wil de jongens van outboard zeeland .een hart onder de riem steken . ik zocht een motor voor mijn boot . die ik een paar weken terug gekocht heb .zat er geen motor meer bij .kan ik een heel verhaal bij vertellen maar dat word een lang verhaal . ik had outboard zeeland gebeld en mijn situatie uitgelegd .en ze zouden mijn gelijk bellen als er een geschikte motor voor mijn binnen zou komen .voor de prijs .die ik wou .een motor waar ik een jaar mee kan varen. en dan een vier takt kopen .na een week belde ik ze toch op .en vroeg of ze echt niet wat hadden voor mijn . dat was er wel .van €1350 .en van €1400 .maar dat was net even te duur voor mijn .
toen zij die ik heb een motor binnen maar er zit een lichte tikje in .die kan ik niet zo maar aan een klant verkopen .moet ik hem eerst uit elkaar halen .dus ik wil maar zeggen die jongens zijn gewoon eerlijk .en zeggen wat er mee is geen verkoop praatjes .maar van wie de motor was heeft er altijd zo mee gevaren .ik kon hem kopen voor een leuk bedrag . ik zei die wil ik ,heeft hij een foto gestuurd .toen was ik helemaal verkocht .ik kom hem halen .zei ik de dag voor kerst .moest eerst werken .ze zouden .tot 19.30uur blijven . ik ging rijden met mijn maat . en ja hoor bij de A5 afslag allemaal blauwe zwaailichten . ik zij het zal niet zo zijn .dus om rijden .rond 1900 uur werd ik gebeld waar we bleven .ik zei nog een kwartier rijden .want ze wilden ook graag naar huis het was kerst avond .wat ik heel goed kon begrijpen .dus plank gas .we kwamen net voor 19.30 uur aan ze waren al aan het opruimen . dus wij dachten .nou dat word met een nood gang motor in de auto gooien en wegwezen .maar niets was minder waar .en dat op kerstavond . hij vroeg mijn ben je niet met je boot. nou nee dat durfde ik niet met wind kracht zeven .en wind stoten .zegt ie nog jammer anders hadden we hem er achter gehangen .dit bedoel ik nou wat een service. nou kom maar mee zegt hij .eerst maar een bakje koffie .nou dat ging er wel in .en ik maar denken moeten jullie niet naar huis dan kerst avond. nee hoor ze lieten de motor zien en laten lopen. perfect .ze namen rustig de tijd om alles uit te leggen .hoe ik alles aan moest sluiten .tja ik had mijn boot niet mee, ze lieten mijn maat nog een paar boten bekijken .wat een geduld die jongens petje af alle lof .toen naar binnen alle gegevens genoteerd en. toen vroeg hij gas kabels hoelang .tja dat wist ik niet . geen probleem stuur ze gewoon op . hoe geweldig is dat .toen de motor in de auto .met heftruck .is gelukt kreeg er nog een nieuwe koptelefoon bij .en een benzine tank .. op en top .alleen maar service .en nog is service .waar vindt
je dit nog .en het was al erg laat .sorry jongens .maar ontzettend bedankt.en nog een heel gelukkig nieuwjaar .en jullie hebben twee vaste klanten erbij .grtjes bart


 

Ab                                                                                                                December 2015

Marinus (DBB Watersport) en Willem (Outboard Zeeland) ook dit 
jaar weer veel dank voor de fantastische gastvrijheid en service die wij 
hebben ondervonden.
(inmiddels gaat het zesde jaar in met onze shetland 570 en beide motoren van 
25 / 75pk dank zei jullie)
tot ziens, Ab 


 

 Rinus                                                                                                          November 2015

Wat een goede service.....gewoon even van alles aangesloten en vervangen.....nu is de rib zeker vaarklaar.....wat een heerlijk vertrouwd gevoel ...KLASSE....en er niet eens extra betaald ...dat je dit nog hebt in deze tijd en in Nederland ;-)....het is even rijden maar dan krijg je toch een service die echt nergens anders krijg....zeker de motor daar in onderhoud ;-)))...

nogmaals dank en hartelijke groet,Rinus van Dam.


                                                                                                                           November 2015

Ik was op zoek naar een staartstuk Yamaha 85pk. Na lang zoeken kwam ik uit bij Outboard Zeeland en zij bleken er 1 te hebben. 
Op een zaterdag ben ik erheen gereden en werd hartelijk ontvangen met een kopje koffie. Als extra service werd de oude staartolie ook nog vervangen.
De prijs/ kwaliteit verhouding alsmede de service is top te noemen en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Kortom een aanrader! 
Met vriendelijke groet,
Michel Loopstra


 

Beste Willem                                                                                              November 2015

Hier nog even een bericht om je te bedanken, ik was op zoek naar een zwaardere motor voor achter mijn boot (uiteindelijk is het de 100 pk yamaha geworden). Mijn "oude" motor heb ik voor een nette prijs in kunnen ruilen.
De openheid en eerlijkheid heeft voor mij de doorslag gegeven.
Nogmaals bedankt en ik hoop er nog vele jaren plezier van te mogen hebben.

Grt. Jacco


 

 Jordy,                                                                                                          Oktober 2015

Stom toevallig zat ik te kijken op de website en liep ik tegen een mooie Mariner 90 pk Autolube ik wilde zelf graag iets zwaarders voor achter mijn boot. Heb toen ook telefonisch contact gehad met willem, die mij tevens ook een goede inruilprijs gaf voor mijn oude buitenboordmotor. Eerlijk is eerlijk Willem is wel iemand die weet waar die het over heeft ! Ik zou zeggen ga zo door!! Outboard zeeland is echt een aanrader


Philippe,                                                                                                    Oktober 2015

Bij deze wil ik Willem bedanken voor zijn geduld.

Tijdens de maand juli van dit jaar ben ik mijn zoektocht begonnen naar een buitenboord motor en kwam ik op de site terecht van Outboard Zeeland.

Willem heeft er al mijn vragen beantwoord maar toen heb ik nog geen buitenboord motor gekocht omdat ik twijfelde tussen 2 takt of 4 takt

Eind augustus vond ik een 4 takt op het internet en dit terug bij Outboard Zeeland .( kan geen toeval zijn -) )

Opnieuw heeft Willem al mijn meerdere vragen beantwoord via mail / telefonisch.

Ik heb de motor gekocht zonder in het echt gezien te hebben en voortgaand op mijn vertrouwen in Willem.

Deze 4 takt Mariner vaart super en ondertussen is mijn oude 2 takt buitenboord motor door Outboard Zeeland opgekocht. 

Als ze mij vragen in België waar ik de mijne heb gekocht of waar ze goed zijn in service, dan stuur ik ze naar het Team van Outboard Zeeland.

Bedankt Willem voor de service, klantvriendelijkheid en de bakjes koffie . 

Groeten Philippe  


 

 Jeroen en Melissa,                                                                              September 2015

We willen Outboard zeeland hartelijk bedanken voor het opkopen van onze motor tegen hele nette prijs.
En wat we echt tof vonden is de tip die leidde tot aankoop van de speedboot waar we al 1 jaar naar op zoek waren. 
Ga zo door heren! 
Groetjes en tot snel 
Jeroen en melissa 


 

Fam Verheul,                                                                                           September 2015

Beste Willem,
Afgelopen dinsdag bij jullie langsgeweest voor een nieuwe motor, een 25 PK Mercury, hij zag er prima uit en ik was meteen verkocht. 
Jullie hebben de motor keurig gemonteerd en de boot vaart als een trein. De service die jullie leveren is uit de kunst. Omdat ik in het buitenland werk is het soms wat moeilijk plannen en moet alles in een korte tijd gebeuren. Gelukkig is Willem en zijn team heel meegaand en hadden we de afspraak gemaakt om het te proberen om het zaterdag middag af te krijgen, lukt dit niet dan geen probleem dan blijft de boot even staan. Wat schets mijn verbazing; donderdag avond krijg ik van Willem een bericht dat mijn boot klaar is. Met het lekkere weer van dit weekend heb ik dankzij Outboard Zeeland nog 2 dagen extra vaarplezier gehad. 
Willem, fantastische service, ons heb je overtuigd, ga zo door.

met vriendelijke groet, 
fam Verheul.


 

Fam kooijman,                                                                               Augustus 2015


Bedankt dat je zelfs in je vakantie voor ons klaar stond, dat tref je zelden. Wat wil het geval: Bij het inleveren van de oude buitenboordmotor kwam
mijn man erachter dat hij het stuurstangetje ook per ongeluk
had meegegeven! Willem zou direct naar het postkantoor gaan om het op te sturen. Wat schetst mijn verbazing, nog diezelfde ochtend gaat de bel en staat iemand van "Outboard Zeeland" voor de deur met dat stangetje. Ik was echt stomverbaasd want zo snel had ik dat niet verwacht! Ja Willem wij zijn jou dan ook ontzettend dankbaar dat je die moeite hebt genomen in je eigen vakantie nog wel!!
Dat is "Super Service", echt geweldig!! 1000 x bedankt


 

 Bart,                                                                                              Augustus 2015

beste willem, in maart 2015 bestelden we bij jouw een nieuwe Suzuki df 60 viertakt. deze nieuwe motor hebben jullie vakkundig geplaatst en netjes afgewerkt. ook de afwerking met siliconen kit aan de spiegel getuigt hiervan. bij afhaling een goeie uitleg over de nieuwe motor met koffietje. draait inderdaad zeer stil en zuinig, start onmiddelijk. kortom ben tevreden over mijn aankoop. mvg bart vanuit brugge


 

 Niklas,                                                                                          Augustus 2015

Bij deze wil ik het outboardteam (met name Willem) bedanken voor de prettige en professionele hulp die ze mij geboden hebben bij het kopen van mijn buitenboordmotor enin het bijzonder het in mij gestelde vertrouwen dat stel ik zeer op prijs hartelijk bedankt en veel succes in de toekomst met jullie zaak mvg. Niklas noordstra 


 

Aad, Roos,Wesley.                                                                 Juli 2015   

Graag willen wij jullie (zowel Outboard Zeeland als DBB Watersport) bedanken voor alles wat jullie hebben gedaan voor ons. 

Het inbouwen van de motor welke perfect draait. De trailer werkt met de aanpassingen uitstekend.
Afgelopen week voor het eerst gevaren, echt het was een wereldse ervaring. Deze sprong hadden wij eigenlijk 30 jaar geleden moeten doen. 

We zullen elkaar zeker nog zien voor onderhoud en een gezellig bakkie koffie want dat verzorgen jullie ook een warm welkom. Dat is ook want bij jullie telt gezelligheid en gemoedelijkheid . Wat wij ervaren hebben is dat wij warm welkom zijn geheten in de vaarfamilie.

Aad, Roos en Wesley


 

Thys,                                                                                  Juli 2015

Mag ik je nog eens bedanken voor de fantastische service en tevens op een zo vriendelijke manier dat dit zeker niet alledaags meer is ! Echt deskundig werk met 100% de tevredenheid van de klant.
Het was een hele klus om die koelleiding in het motorblok te ontstoppen maar nu vaart hij weer als 
vroeger en daar ben ik heel blij mee . Super ! Als ze mij vragen in Belgie voor een specialist outboarddan weet ik naar wie ik ze moet sturen! NAAR  willem. 


Henk en Nick,                                                                     Juni 2015

Hallo mensen van outboard zeeland, gisteren heb ik met mijn zoon nick een buitenboordmotor bij jullie gekocht omdat mijn zoon geslaagd was voor zijn diploma. Wat ik voor service bij jullie aantrof was echt ongelooflijk, klant vriendelijk echt de tijd nemen om alles te laten zien dat de motor werkt en goed loop, en mocht er een klein mankementje zijn wordt deze gelijk voor je opgelost geen gezeur gewoon oplossen. Heren nogmaals bedankt voor jullie top service wij komen zeker weer terug voor de service beurten van onze motor, of aanschaf voor een nieuwere motor, ga zo door en wij bevelen jullie zeker aan!


 

 Jordy,                                                                                 Juni 2015      

Na enige tijd zoeken naar een gebruikte 25pk 4takt,
Kwam ik bij Outboard Zeeland terecht daar had Willem een 25pk Johnson 4takt van een paar jaar oud staan die nog nooit gevaren had(nieuw dus).
Door mooie inruil prijs te geven en een mooie vraagprijs hadden we direct een deal.
Nu een paar keer gevaren zijn wij zeer tevreden over onze motor en zeer zeker over Outboard Zeeland.
Bedankt Willem voor de service en klantvriendelijkheid


    

  Maarten                                                                              Juni 2015

Prima geholpen,

Hadden problemen met een vrijwel nieuwe motor. Caburateur bleek zwaar verontreinigd. Deze is netjes schoongemaakt en de motor draait weer naar behoren.
Binnen zeer korte tijd geholpen en tegen zeer schappelijke prijzen.
Aanrader!
Groet Maarten 


 

Mario en Wendy                                                                  Juni 2015.

Ik heb mijn bb motor verkocht en alles werd netjes afgehandeld .Nadien heb ik ook nog een andere motor aangekocht bij Willem.Toen er zich een klein probleem voordeed met de motor werd dit zeer snel en gratis gemaakt door hun.Dikke pluim jongens doe zo voort.Mario & Wendy


  Andre                                                                                Juni 2015.

Ha zeeuwse luitjes,

Suuuuuuper bedankt weer voor de top service!.

Onze boot gaat weer als een jekko.

Niet alleen de standaart dingen maar ook nog (even) alle extra dingen nagezien!

Waardoor we nu nog veeeeeeel meer vaarplezier zullen beleven.

HMMMM vergeet ook elke x die koffie en zeeuwese bolussen niet .

Jullie zijn toppers!


 

Hey Willem,                                                                       Mei 2015,

Vandaag wezen vissen op de Noordzee met de space!; motor loopt perfect en
boot ligt goed op 't water dankzij Outboard Zeeland!!

Heb mooie grote scharren en botten gevangen en héél veel te kleine
wijting...

Op de parkeerplaats bij de helling kwamen er heel wat mensen kijken..dan
maak ik graag reclame voor jullie hoor!!

Groet van Kees de tevreden klant!


 

 Erik                                                              April 2015,

Mooie Suzuki DF 15 kortstaart, 4 takt Buiten Boord motor gekocht bij Outboard Zeeland. Ik kreeg een mooi bod voor mijn Suzuki DF 6. Het rest bedrag mocht ik gewoon thuis overmaken, perfect geregeld ! Het vertrouwen is wederzijds.
Ik zocht een jonge Suzuki DF15 en vele watersport zaken hadden deze niet staan, maar kreeg steeds te horen: "probeer het eens bij Outboard Zeeland", op de site gekeken en gelijk raak. Ook hebben zij de motor laten draaien omzo te laten zien dat de motor echt goed is. Onder het genot van een kopje koffie de papieren ingevuld. Zij zijn erg klant vriendelijk, behulpzaam en zeer zeker te vertrouwen. De afstand van Nieuwegein naar Sint-Maartensdijk was zeker de moeite waard.

Erik van Dijk


  Jan,                                                                     April 2015

Bij Willem een 50pk evinrude etec gekocht en laten monteren achter mijn rana vervolgens door Marinus' laten opknappen zeer goede service ,altijd bereid om te verbeteren.
Telefonisch goed bereikbaar en netjes
echt een aanrader dit is mijn 2 motor bij Willem en zeker niet mij laatste .mannen top werk .jan de graaf 


 

 Johan,                                                                 April 2015

Even naar Zeeland gereden en tevens een mooie uitstap gemaakt. 
Tweedehandse boordmotor gekocht. Mooie motor, Suzuki DF6, kortstaart AB.
Lang naar gezocht, maar gevonden bij outboardzeeland. Prijs/kwaliteit! 
Ontvangen met vriendelijkheid, hulpvaardigheid en... bakje koffie. Alle vragen beantwoord, ieder mogelijk probleempje opgelost. Willem niet aanwezig, maar zijn collega/broer doet het ook fantastisch!
Bedankt voor de motor, de service en de vriendelijkheid.
Aan iedereen aan te bevelen.
PS. Even verder restaurant DE ZEESTER. Mooi terras met zicht op water, Belgische biertjes en eerlijke keuken.


 

Hey Willem,                                                           April 2015

just wanted to say thanks for the great deal on the Suzuki F50, the engine is running great, the service you offered was very good! Best regards Paul Wakefield


 

Ludo Truyers uit Hasselt                                     April 2015
 
Beste Marinus en Willem, ik vond het prachtig hoe jij me geholpen hebt, trailer is prachtig goed uitgelijnd, 
motor aan boot gemonteerd en dit allemaal met een lach en een tas koffie.
Motor en trailer gekocht zonder mij gezien te hebben als dat geen vertrouwen is....
Fijn team en prachtige mensen, jullie zien mij zeker terug duuuuuzend maal bedankt !!!!

 

Timo,                                                                      April 2015

Een paar weken terug een hele nette jonge Mercury aangeschaft en eerste keer mee gevaren, heel goed bevallen.

Goede nette eerlijke service!!!


 

  Anoniem                                                           April 2015

We hebben onze oudere buitenboordmotor geheel nalaten kijken bij Outboard Zeeland, deze was niet meer te repareren enkel tegen een hoge kostenpost!

Helaas waren er weinige oplossingen tot een goedkope oplossing. 

 

REACTIE Outoard Zeeland,

We doen onze uiterste best tot een passende oplossing, we konden in dit geval geen goede en tergelijke tijd een goedkope oplossing bieden.


 

Aanbieding 2019

NIEUWE motoren! 

Gratis vakkundig gemonteerd!

Ieder merk leverbaar!

              

Meer info via de site.


Onze Merken