Referenties

Referenties


Fijne outboardzaak daar op Tholen. Net een Tohatsu 6 pk gekocht. En mij oude 8 pk Suzuki ingeruild. Had het niet verwacht, maar een goede inruilprijs gekregen. Daarbij een hartelijk ontvangst, een aardige eigenaar en een ongedwongen sfeer. Top Willem ga zo door!!

Ik heb, na toch wel lang zoeken, een 6 PK Suzuki buitenboordmotortje mét afstandsbediening gevonden bij Outboard Zeeland. Dit ter vervanging van het electromotortje op mijn sloepje. Na een bijzonder vriendelijk adviesgesprek en de hulp die werd geboden het oude motortje te komen demonteren en de nieuwe te plaatsen en volledig aan te sluiten, was de deal snel gemaakt. Keurig volgens afspraak zijn de mannen van bij mij langs geweest en hebben de werkzaamheden tot meer dan volle tevredenheid uitgevoerd.

"alsof je thuis bent" Wat een heerlijke zaak en wat een leuke sfeer, vanmiddag heb ik wel echt het neusje van de zalm ervaren als het om service gaat! Hier heb ik een mooie 30 pk gehaald en ben keurig geholpen, zelf de schakelkabels werden opgemeten! Simpelweg top! Heb ik ooit een andere motor nodig dan zal ik eerst hier een belletje naartoe doen! Groetjes, Émile .

Willem gebeld om te vragen of ons bootje een zwaardere motor kon hebben. Dat kon,,,,,, van 60 PK naar een Honda 100 PK gegaan. We konden de nieuwe motor komen bezichtigen aan de werkplaats van Outboard Zeeland. Koffie stond klaar en even een vriendelijk praatje met Willem zijn collega. Op naar het kantoor om samen overeen te komen en gelijk gepraat wat of er allemaal mogelijk was. Nou niets was te veel!!!!! De boot is ook nog netjes terug gebracht. SUPER SUPER SUPER.bedankt!!!!!!!!!

Door diefstal van mijn YAMAHA F80 moest ik op zoek naar wat anders en kwam zodoende bij Willem terecht die een YAMAHA F100 had staan deze heb ik gekocht en de motor zelf gemonteerd daar aan mijn Beekman Fish-cabin 540 (met tussendoor wat hulp van Leon ), ik kan jullie dit bedrijf aanraden.. vriendelijke mensen, eerlijke prijzen en goede service deze week heb ik mijn eerste proefvaart gedaan en motor loopt als een zonnetje... Gr Tom

Het was een flink stuk rijden maar meer dan de moeite waard. Blij met de gebruikte motor en vooral met de communicatie vooraf, de ontvangst en service. Kreeg ook het aanbod om als ik bij het inbouwen tegen problemen aan zou lopen vooral even te bellen zodat ze even mee konden denken.

Eind Februari een 40 pk yamaha aangeschaft bij Outboard Zeeland, wel al een wat ouder type maar super netjes en zo vaart hij ook. Hij is snel en voelt heel betrouwbaar goed adres voor uw 2de hands motor.

Van de winter besloten om een iets zwaardere buitenboordmotor voor mijn Warrior 175 export aan te schaffen en ben op aanraden van diversen bootvissers uitgekomen bij Willem van Outboard Zeeland. Op advies van Willem ben ik uitgekomen op een Mercury 115 ct met een vierblads schroef . Deze is vakkundig geplaatst en gelijktijdig ook een hydraulische besturing. Alles werkt super , en wat is die nieuwe Mercury stil. Bedankt Willem!

Alleen maar lof voor Willem en Leon. Nadat mijn afstandsbediening was gestolen, en mijn stoel uit de boot was gesloopt, hebben zij mijn boot direct gemaakt. Dit terwijl het vaarseizoen net is begonnen. Bedankt voor de goede en snelle service. Sinds ik mijn motor bij jullie heb gekocht, is varen weer echt plezier. 👍👍👍

Super goeie service. Staat altijd voor je klaar. Kwaliteit voor lage prijs! Fijne vriendelijke mensen. Ben goed en snel geholpen. Al meerdere keren bbm en onderdelen gekocht en elke keer heel erg tevreden.

Vandaag bij Willem en zijn aardige collega van outboard zeeland een super mooi en goed onderhouden buitenboordmotortje gekocht een mercury f6 4takt Ben er super blij mee loopt goed ziet er als nieuw uit en een mooie prijs Kortom mensen zeker een aanrader om met deze mannen zaken te doen erg klantvriendelijk en een mooie zaak Bedankt Willem en tot eind van het jaar voor winter onderhoud 👍🏻

Bij Outboard Zeeland een tweedehands buitenboordmotor gekocht. Afgegaan op de positieve recensies en zodoende de moeite genomen om vanuit Groningen naar St. Maartensdijk te reizen. De motor is keurig gemonteerd en voordat ik de boot weer op kon halen, wilde Willem eerst zelf proefvaren om er zeker van te zijn dat alles goed is. Dit werd bevestigd door filmpjes van de proefvaart te sturen. Outboard Zeeland is voor mij onderscheidend doordat zij tijd nemen voor klant, de uitstekende service en natuurlijk de gastvrijheid. Bedankt jongens!

Bedankt voor de goede service en de gastvrijheid. Ontzettend blij met de nieuwe buitenboordmotor

Vriendelijk en snel geholpen er word de tijd voor je genomen en je krijgt duidelijke uitleg ik zou hier zeker nog eens terug komen en raad outboard zeeland dan ook aan!

Deze week een Honda 30 PK langstaart op een pas aangeschafte boot laten monteren. Goede service, eerlijke prijzen en alles netjes binnen de afgesproken tijd klaar. Verder ook goede adviezen. Alles top in orde!! Groetjes, Paul

Het advies opgevolgd van div. visvrienden had een Honda 30 pk Waar een flinke reparatie aan zat te komen ,het advies van Willem was kan gerepareerd worden en de schatting was aanzienlijk minder dan bij de plaatselijke reparateur Maar had ook een paar hele mooie aanbiedingen een eerlijk bod werd gedaan voor mijn defecte motor en ik ging algauw akkoord met de nieuwe deal ,de beloofde prestatie van de nieuwe 30 pk mercury is bijzonder goed uit gevallen , Goede uitleg van Willem en vakkundig gemonteerd door zijn personeel ,we zijn nu weer dik tevree👍🏻

Inmiddels heeft onze boot 2 x een onderhoudsbeurt gehad bij Willem. Wat een super bedrijf, lekker no nonsense, betrouwbaar en zeer vakkundig, kortom een aanrader!!

Deze week heb ik een 70pk Johnson 2takt ingeruild bij outboard zeeland, elders een andere motor gekocht maar ondanks dat, een prima service en een eerlijke prijs. Gastvrij ontvangen en niet te beroerd om even mee te helpen/denken. Graag tot ziens! Groetjes Bart

Mercury 50 pk gekocht bij Willem. Goede uitleg en schappelijke prijs. Paar maanden later teruggekomen met koelwaterproblemen. Nieuwe thermostaat erin gedaan. Niets hoeven te betalen, is garantie. Altijd gezellig en tijd voor een praatje en een bakje koffie. Klasse materiaal en service!

Wij hebben een Yamaha 50 pk motor gekocht bij Outboard Zeeland. En zijn bijzonder te vreden over de service en de kennis van zaken met betrekking van buitenboord motoren voor de pleziervaart. Kortom een zaak met een no -nonsens mentaliteit Waar je zeker nog eens terug komt.

Vandaag men boot afgehaald bij de Willem,en Leon. die hem voorzien hebben,van een mooi yamaha 70pk en nieuwe elektra op de boot. Enkel woorden van lof! Zeer mooi en professioneel . Mannen van hun woord. van harte dank voor de service en warme ontvangsten. Groet Rudi.

Meerdere motoren gekocht bij Willem .Het is echt een heel betrouwbaar bedrijf en persoon die zijn woord houd. En altijd klaar staat voor je, ook met koffie en fris . en met scherpe prijzen en echte garantie . Ook de medewerkers zijn top gasten .

Super goed geholpen met de aanschaf van buitenboordmotor, ook zeker de garantie en service die je bied. Bedankt Willem zoals jij je bedrijf runt kunnen velen nog iets van leren!!

Via Internet in contact gekomen met Outboard Zeeland omdat ik op zoek was naar een 4-takt motor en liefst een witte, omdat dat mooier staat bij mijn boot. Kreeg een goede prijs voor mijn huidige 2-takt motor. Heb een Johnson 70 pk 4-takt motor gekocht en laten monteren. Nieuwe motor uitleg over gekregen, is vakkundig gemonteerd en proef laten draaien. Ondanks de drukte was de boot snel klaar om opgehaald te worden. De service, kennis en de passie van Willem en zijn personeel is top!

Na wat problemen met onze Mercury super goed geholpen door Willem en team. Nieuwe motor geïnstalleerd met de nodige vakmanschap. Echt een aanrader als je op zoek bent maar vakmanschap en zeeuwse gezelligheid. Soep, broodje of een bakkie koffie. Alles is mogelijk en niets is teveel. Een topbedrijf met top mensen!!!

Heel toevallig bij dit bedrijf uitgekomen. Zonder afspraak langsgegaan en direct geholpen. Goed advies, duidelijk taal, heel open en zeer gastvrij. Uiteindelijk overgegaan tot aanschaf van een motor. Deze bleek na proefvaren door Willem iets te groot voor de boot. Na terugkoppeling met mij ging Willem gelijk in zijn netwerk spitten om mij toch een passende oplossing te bieden. De motor combinatie welke ik zocht is namelijk niet heel courant. Zelfde dag (Zaterdagavond!!) passende motor gevonden en opvolgende week gemonteerd. Dank Willem voor het Pro-actieve meedenken. Bij Outboard Zeeland staat het woord service in hoofdletters gedrukt. Service welke vaak niet in geld uit te drukken is, maar wel een heel fijn gevoel achter laat. Bedankt Willem

Zeer vakkundig bedrijf! Elke keer netjes te woord gestaan, vooraf overleg over de werkzaamheden en de verwachten kosten. Indien de kosten afwijken word dit duidelijk en vooraf gecommuniceerd. Gemaakte afspraken worden altijd netjes nagekomen. Zeer service-gericht! Eerlijke en harde werkende mensen, die de klant en hen boot centraal hebben staan, wat mij betreft een topbedrijf!

Vrijdag 10-04-20 een Yamaha 40pk autolube gekocht. Ik ging voor een andere Yamaha kijken, maar deze motor kwam net van een boot af. Er werd mij verteld dat deze motor niet de mooiste was, maar technisch wel in goede staat verkeerde. Toen ik de prijs hoorde, was het voor mij duidelijk. Voor dit geld kon ik nergens anders zo'n motor vinden. Vandaag gevaren en motor liep in 1 trek en bevalt fantastisch. Outboard Zeeland bedankt en de volgende motor zal ik zeker weer bij jullie halen.

Ik ben via internet in contact gekomen met Willem (Outboard Zeeland). Januari 2020 Ik had een aantal vragen Mbt de maatvoering van bepaalde motoren en Willem nam hier alle tijd voor. Uiteindelijk heb een Yamaha F70 uit 2014 gekocht waar ik heel tevreden mee ben, goede motor en perfect onderhouden. Ivm de uiterste goede service/vriendelijkheid en kwaliteit van motoren heb ik hier van de week nog een Yamaha 9.9 pk bij gekocht. (April 2020) Wat bij de meeste watersport bedrijven verloren is gegaan kan je bij Outboard Zeeland nog vinden, vriendelijkheid, goede service, vakbekwaamheid en een grote passie voor het vak. Ga vooral zo door! Bedankt Willem!

Top service, wij zijn super tevreden met de service van Outboard Zeeland, Super blij met de vakkundige montage van onze Yamaha f40 bb motor!

Via internet ben ik in contact gekomen met Outboard Zeeland. Vooraf gebeld en Willem maakte een professionele en goede indruk. Dat Outboard Zeeland een professioneel en betrouwbaar bedrijf is werd ook bevestigd, toen we een bezoek brachten aan de showroom. Er werd een goed advies gegeven en er was veel keus in motoren. Je merkt duidelijk dat ze alleen goede spullen willen verkopen en daar plezier in hebben. Ik kan Outboard Zeeland voor 100% aanbevelen.

Gisteren heb ik mijn nieuwe (gebruikte) motor opgehaald bij Outboard Zeeland, Na een flink aantal mails over en weer die overigens allen netjes beantwoord werden door Willem, heb ik een nette Yamaha 40 pk 4 takt aangeschaft die, zoals afgesproken direct gemonteerd werd. Daarnaast ook een zeer schappelijke inruilprijs gekregen voor mijn 30 jaar oude 2 takt motor. Al met al heb ik een prettige ervaring gehad met de mannen van Outboard Zeeland en was het de rit naar st Maartensdijk zeker de moeite waard. Ga zo door Willem!

Onze speciale dank gaat naar Outboard Zeeland. Hier hebben we onze motor gekocht We zijn hier heel vriendelijk en vakkundig geholpen. Bovendien hebben we nog een hele nette korting mogen ontvangen. Het is even rijden, maar het is de moeite waard.

2020 Zeer netjes ven vakkundig geholpen

Wij zijn heel goed geholpen. En ook geadviseerd. Een mooie buitenboard motor bij jullie gekocht en goede prijs voor onze oude ontvangen. En heerlijke uiensoep op.... Top...

Gebruikte carburateur gekocht, voor een nette prijs. Netjes te woord gestaan en goed geholpen. 👍🏻

Afgelopen zaterdag middag bij Outboard Zeeland "de beste botenwinkel ervaring"opgedaan die je als klant kan wensen!!! De ontvangst, de uitleg van de motoren, het advies, het proefdraaien, de complete service, en de mededeling van heb je vragen dan bel mij maar dan kijken we of we het via de telefoon op kunnen lossen, in 1 woord SUPER!! En vaarklaar is ook echt vaarklaar. Ik heb er heen en terug 3 uur over gedaan maar dat was het voor mij dubbel en dwars waard!! Mvg David

Via internet in contact gekomen met Willem van Outboard Zeeland. Er is een gebruikte buitenboordmotor gekocht voor onze duikclub rubberboot. Willem en zijn bedrijf hebben een goede indruk op ons gemaakt. Terzake kundig, faire prijs voor zijn product en ook voor de inruil en een aangenaam contact. De verwachting is dat Willem ons nog vaker als klant zal gaan hebben.

We hebben overal op het internet gezocht naar een 15 pk, maar veruit het beste aanbod was bij outboard zeeland. Zaterdag gaan kijken en zeer grote keuze met professioneel en vriendelijk,advies. We hebben gevonden wat we zochten. Absolute aanrader wanneer je een bb motor zoekt

Hallo waterratten, onlangs een demo moter yamaha 15 gekocht bij Willem. Is aangename en professionele kerel. Heeft de moter een complete check geven in mijn bijzijn. het moet prima zijn voor hem of hij laat het niet gaan en als het klaar was zegt "is keurig" en dat is nou net wat ik vertellen wil , Willem en outboard zeeland is en zijn gewoon keurig. groeten en tot nog ziens Willem Frank

Augustus Vandaag een prima service ondervonden bij het vervangen van mijn Yamaha 9,9pk met een zo goed als nieuwe F20pk. Leon heeft echt met passie en profesionaliteit mooi werk afgeleverd. Wij zijn trots op het resultaat en zeer tevreden met de contacten met Willem. Outboard Zeeland is echt aan te bevelen

19 augustus 2019, Driek Marcelissen
laatst een tweedehands buitenboordmotor gekocht bij outboard zeeland bevalt prima. dankzij de goede en snelle service kon ik diezelfde week al varen met mijn nieuwe motor. altijd vriendelijk en behulpzaam. zeker een aanrader.

14 augustus 2019, Dolf
Onlangs via marktplaats kennisgemaakt met Willem van Outboard Zeeland. Willem kwam uiterst betrouwbaar over en was erg behulpzaam. Daarom direct besloten bij Willem mijn nieuwe boot te kopen. Ik kon in de avond terecht om de boot op te halen en direct na aankomst was het voor mij duidelijk dat outboard Zeeland plezier, passie en vakmanschap ademt. Het ontvangst was hartelijk en na een bakje koffie heeft Willem me uiterst goed geholpen bij de levering van mijn nieuwe rubberboot en heeft me goed met enkele accessoires geholpen. Ik had wat vragen over mijn buitenboordmotor en Willem was direct behulpzaam bij het uitzoeken naar de juiste onderdelen waar ik naar op zoek was. Zelfs montagetekeningen meegekregen om de latere zelfmontage eenvoudiger te maken. De service was perfect. Ben je op zoek naar een service bedrijf voor uw boot of buitenboordmotor en u wilt zakendoen met een specialist die zijn vak goed verstaat, betrouwbaar is en passie voor zijn vak heeft, dan bent u bij Willem en zijn collega’s aan het juiste adres!! Een uiterst tevreden klant

4 augustus 2019, Didier Schatteman
Vorige week zaterdag m'n boot gaan afhalen waar Willem een nieuwe 140 pk Suzuki achter gehangen heeft. Een topkerel op alle vlakken! Hartelijk dank!!!!

15 juli 2019, Bart Geirnaert
Afgelopen zaterdag ben ik mijn boot gaan ophalen bij Willem.
2,5 jaar geleden had ik hier een 2de hands Honda BF 30 gekocht. Gezien de motor iets te licht uitviel voor mijn boot heb ik nu een 2de hands Honda 40pk gekocht. Deze deal, is net zoals bij mijn eerste aankoop hier perfect verlopen. Willem heeft mij een zeer goede prijs gegeven voor mijn oude motor en de nieuwe op een korte tijdspanne vakkundig gemonteerd.

Top service, een echte aanrader!
Bedankt Willem en team voor de zeer correcte klantvriendelijkheid.

8 juli 2019, K. Pronk
Vandaag een mooie buitenboord motor gekocht, fijne ontvangst en een prima service!

6 juli 2019, Mo en Annemijn
Ben jij op zoek naar een mooie motor? Ben je wat onzeker en nieuw op dit terrein? Ga gerust naar Outboard Zeeland. De service is uitstekend, de passie voor het vak spat er vanaf en is aanstekelijk.
Wij hadden wat uitdagingen met onze boot en de ophanging van de motor maar met de adviezen en WhatsApp filmpjes die we ontvingen zijn wij nu hele blije bootbezitters. Hartelijk dank Leon & Willem!

4 juli 2019, Marco
Willem heeft mij super geholpen met Mn 15 pk motor. Niets was hem teveel. Zeer goede service. En zeer klantvriendelijk.

14 juni 2019, Pop Koedam
Mijn ervaring met dit bedrijf en de eigenaar is uiterst positief. Goede communicatie, duidelijke afspraken, zeer vriendelijk en service gericht. Gaan tot het uiterste om de klant tevreden te stellen. Complimenten aan eigenaar en werknemer(s)..

14 juni 2019, Richard Bresser
Zeer tevreden over de dienstverlening en vriendelijke aanpak. Goede afspraken, uitstekende communicatie, groot vertrouwen en persoonlijke benadering.

8 juni 2019, Rob
Op zoek naar een 15pk motor kwam ik uit bij Outboard Zeeland. Voor mij niet om de hoek maar het contact met email was snel en professioneel. Deal gemaakt en vandaag de motor opgehaald. Motor was in topconditie. Willem nam de tijd om de motor te laten proefdraaien. En als kers op de taart worden de extra stuurkabels nog nagestuurd. Op initiatief van Willem!

28 mei 2019
Vandaag yamaha 15pk met trim gekochten laten plaatsen op mijn boot Wat ben ik tevreden ondanks dat het moeilijk ging (gaskabels moesten volledig vervangen worden)en de geleide buizen erg small waren heeft hij er langer moeten aan werken als voorzien ,maar dit had geen effect op de afgesproken prijs,nog wat extraatjes bijgekregen en nog reservewiel laten plaatsen door de broer ,en ik als een tevreden man naar huis (hier komen we nog aanrader Outboard Zeeland )

24 april 2019, Gunther Corthout.
Gisteren een 80pk Yamaha autolube gekocht, wat een goede service en vriendelijke correcte mensen, doen wat ze beloven, super, hier kom ik zeker terug, dit is geen bedrijf zoals er zovelen zijn dit is top Bedankt

1 april 2019, Marcel Peijnenburg.
Ik was op zoek naar een Suzuki V Twin F25 buitenboord motor. Bij Outboard Zeeland terecht gekomen. Met Willem een deal gemaakt met aankoop en inruil van buitenboord motor. Ook extra werkzaamheden besproken. Alles is meer dan tevreden uitgevoerd. Willem en zijn medewerkers hielden mij op de hoogte van de werkzaamheden, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Ik geef dit bedrijf een dikke TIEN. Zeker aan te bevelen, en volgend jaar mogen ze mijn onderhoud zeker uitvoeren. Willem en medewerkers nogmaals dank, een zeer tevreden klant.

Maart 2019, We wilden een sterkere buitenboordmotor op onze boot en hebben contact opgenomen met Willem en een motor gekocht. Op de dag dat de motor erop gemonteerd zou worden bleek dat de spiegel van de boot veel te zwak was en ook gescheurd. Willem heeft dit zeer netjes opgelost waardoor we nu met veel vertrouwen met de nieuwe motor aan de gang kunnen. Zeer tevreden over hoe Willem dit heeft opgepakt. De spiegel is versterkt en netjes afgewerkt met polyester en zelfs in de kleur van de boot geschilderd. Zeer tevreden over dit bedrijf en het eindresultaat!


Toen ik in december een collega vertelde dat ik eraan zat te denken om mijn 14 jaar oude 115pk Suzuki 4-takt motor te gaan vervangen, adviseerde hij mij met klem om eerst eens bij Outboard Zeeland langs te gaan. Hij vertelde dat hij er een poosje geleden, tot volle tevredenheid, zelf een motor had gekocht. Daarnaast moest er aan zijn boot ook e.e.a. gebeuren waarvoor hij werd doorverwezen naar Marinus (de broer van Willem) die zijn watersportzaak in het pand direct naast Outboard Zeeland heeft. Ook over die werkzaamheden had hij alleen maar lof. Met deze info in het achterhoofd naar St. Maartensdijk afgereisd waar we met koffie werden ontvangen door Willem.Aan Willem uitgelegd dat ik, na een paar jaar, het vissen weer actief wilde gaan oppakken en dat ik daarom aan een nieuwe Suzuki 4-takt zat te denken. Hierop heeft hij een scherpe offerte gemaakt voor 3 verschillende motoren.Omdat mijn oude Suzuki me nog nooit in de steek had gelaten, was de keuze voor een nieuwe 115 pk Suzuki snel gemaakt. Nadat ik had aangegeven dat er aan de boot zelf ook nog e.e.a. moest gebeuren, werd Marinus erbij gehaald.Om een lang verhaal kort te maken, in minder dan 3 weken tijd is mijn boot door Willem en Leon opgehaald in Middelharnis, de oude motor eraf gehaald, de boot een deurtje doorgeschoven naar Marinus (DBB Watersport). Bij DBB Watersport is het onderwaterschip volledig kaal gekrabt en voorzien van nieuwe epoxylagen en antifouling. Daarnaast zijn er nog wat polyesterreparaties uitgevoerd en is de boot weer naar Willem verhuisd.

Willem en Leon hebben de nieuwe motor eraan gehangen en de boot weer retour gebracht naar Middelharnis.

Willem, Leon, Marinus en collega's, bedankt voor alle goede zorgen, jullie hebben er weer een tevreden klant bij!!!


Beste willem

Langs deze weg wil ik jullie nogmaals bedanken voor alle medewerking. Motor gekocht maar helaas grootte van de bbm onderschat, maar zonder probleem kon ik mijn keuze hierop aanpassen. Uiteindelijk keuze gemaakt, getest en met jouw collega's in mijn auto geladen. Super geregeld !!!!Impreller, nieuwe staartolie en cabarateurs van mijn inruil motor na laten kijken, maar helaas bleek dat de lagers van mijn inruilmotor waren versleten oid. Dus een PROBLEEM: na een bakje koffie en in goed overleg met willem, is deal toch gesloten. En dat is echt heeeel netjes opgelost, complimenten hiervoor!!! Bij vertrek ook toerental bij gekregen. En als toerental niet stabiel is, wordt er ook eens andere propeller opgestuurd. Dit maak je niet veel mee, nooit eigenlijk.

Bij het monteren van bbm , breekt een onderdeel, balen ....en benaderde willem voor advies en zonder enige aarzeling, is onderdeel kostenloos opgestuurdWillem (en team) mijn complimenten !!!! En voor potentiële kopers, outboard zeeland is zeer betrouwbaar, meedenkend en heeft hele goede service. Echt een aanrader!

Richard Daelman


I bought a used mercury 115.

Very nice engine - runs perfectly.

Thank you also for the professional installation and the very accommodating handling of the technical problems.

A company that you can fully recommend.


Top service's geleverd door Outboard Zeeland! Bij aankoop en het monteren van 40 pk Johnson van 2006.

Bedankt Willem en Leon!


In april kochten wij een honda buitenboord motor 15 PK bij outboardzeeland.

Wou deze even lang genoeg testen maar wist al van bij begin dat deze in orde was.

Start onmiddellijk en al meerdere keren enkele dagen mee gaan varen op verlengt weekeind.

Super motor , super toffe eerlijke mensen, had meteen een groot vertrouwen als wij daar aankwamen bij Willem.

Gewoon vanzelfsprekend dat je uw motor koopt bij hem.

dank dank dank mannen


Ik had problemen met mijn Evinrude Ficht Ram 150 uit 1998.

Ondanks de drukte kreeg ik van Outboard Zeeland steeds weer nieuwe tips om de storing op te zoeken en te repareren.

Probleem zat in het brandstofcircuit, het membraam van de supply pump was gescheurd en aan revisie toe.

Nu loopt de motor weer als een zonnetje.

Bij deze wil ik Outboard bedanken voor hun vakkundig advies en ik kom er zeker nog eens terug.

Jos Tielen Hoogerheide


Een collega adviseerde mij 'outboard Zeeland,' en met recht een echte aanrader!

Blij met de aankoop van mijn Johnson 40pk 4takt en de montage aan mijn boot. Ik heb een goed advies gekregen van mensen met verstand van zaken en op een erg persoonlijke/ positieve manier, top! Ook de nazorg was perfect.

Nu volop aan het genieten op het water.

Outboard Zeeland bedankt!!!


Topbedrijf!

Ik heb onlangs een evinrude e-TEC 75 gekocht voor een goede prijs, zou de motor zelf aanbouwen.

Daar aangekomen heeft Leon de motor er aan gehangen, gekit en bijna geheel aangesloten.

Hier is geen meerprijs voor gerekend, dit op een zaterdagmiddag terwijl de zaak eigenlijk om 12.00 uur sluit!

Duidelijke uitleg van Leon en Willem gekregen hoe de rest aan te sluiten, de goede olie en filters erbij gekocht.

Koffie en soep volop aanwezig,

Ik heb heen en terug 450 km moeten rijden, zou het zo weer doen!!!

Echt een goed bedrijf waar ze echt aandacht aan je besteden!

Ik geef ze een 10!

Ben de Haan

Vaassen


135 Honda gekocht. Zeer goede service in de opbouw van de motor. Professional aan het werk en dat zie je. Super tevreden en de motor zal zeker in onderhoud blijven bij outboard Zeeland.


Vandaag weer volop plezier gehad op de heen en omgeving dankzij gebroeders Willem en marinus.

Genieten nog steeds van de bij Marinus gekochte glastron van 40 jaar oud en sinds vandaag met de door Willem gemonteerde yamaha 50 pk. Wat loopt dat mooi zeg !

Ook personeel bijzonder vakkundig en vriendelijk. Altijd leuk om langs te gaan.


Goede morgen , de 2e hands Yamaha 8 pk high trust motor heb ik op mijn bootje gemonteerd ik weet niet wat ik meemaak hij vaart heerlijk rustig schakelt en blijft stationair lopen dat was met mijn vorige motor nog een dingetje . Kortom geweldige motor.


2e hands motor gekocht bij outboard zeeland en ook gelijk nieuwe besturing er op laten bouwen ben hier buiten gewoon tevreden over.

De nieuwe motor vaart echt heel goed had gevraagd om een andere schroef zodat ik meer trekkracht heb om te wakeboarden nou dat hebben ze goed en vakkundig gedaan boot is echt heel sterk nu maar....is ook nog snel.

Had nog een probleempje met de bedienings handel maar dit werd ook direct verholpen.

Ik heb nu een mooie set voor een zeer nette prijs wij zijn zeer te vreden met outboard zeeland.

Outboard Zeeland is een topzaak.


TOP TENT !!

Heb mijn oude 40 pk ingeruild voor jonge 60 pk.

Keurig overgebouwd , echte vakmensen .

Zeer goede service. Als je vragen hebt wordt je altijd zeer vriendelijk te woord gestaan door willem. Echte aanrader!!!


Vaar inmiddels al 2 jaartjes met een boot die ik bij Marius had gekocht. Willem leverde de 90 pk buitenboord motor.
Geweldig hartelijke ontvangst door Marinus, vrouw en kind, in hun kantoor met een lekkere kop koffie en een heerlijke Zeeuwse bolus.
Inruil van mijn oude bootje ging soepeltjes, al was er een misverstand mijnerzijds, zodat ik 2000 te weinig bij me had. Dit mocht geen probleem zijn, ik kon de rest gewoon per bank overmaken. Over vertrouwen gesproken!!!
Ik vaar nog steeds met veel plezier in het zoute water en heb reeds heerlijke visavonturen met de boot in Denemarken gemaakt.
Gebroeders Marinus en Willem Bazen (en vrouw!) van harte aan te bevelen!


Pas geleden elektrische lier en andere motor op boot laten zetten. Hier zeer tevreden over, Een zèèr nette afwerking van alles. Vakmensen aan het werk. Geweldige service! boot werd uit haven gehaald en teruggebracht. Vriendelijk, eerlijk, hartelijk. Meer ervaringen met andere bedrijven gehad voor mijn boot, maar deze service en kwaliteit overtreft de anderen. Willem en Leon bedankt!


Na goede reclame gehoord was ik toch eens gaan informeren bij Outboard Zeeland en na overname van mijn 8 jaar oude in goed staat verkerende Yamaha 20pk een nieuwe 60 pk besteld en enkele dagen later mijn nieuwe Yamaha 60 pk gaan laten installeren op mijn boot en goede info gekregen te hebben kan ik er weer enkele jaren tegen echt top altijd goed ontvangen met koffie en een koekje er werd ons zelfs een soepje aangeboden echt een aanraden voor een bedrijfje dat klein is maar groots in daden echt top bedankt Willem er is toekomst in jullie bedrijf doe zo verder en jullie komen er wel Eduard Dons


Op zoek gegaan naar een adres voor een grote beurt voor een oude Yamaha buiten boord motor outboard zeeland was zo een beetje het enige adres dat zonder probleem gelijk ja zij kom maar brengen we kijken er wel naar helaas er was een hoop mis maar ondanks de mankementen bleven ze zeer vriendelijk en heb ik nu een andere buitenboord motor voor een nette prijs ook had ik een vastgelopen stuurkabel en ik as van plan om een nieuwe te kopen o zijden ze we kijken wel even of we die los krijgen ze kregen hem los scheelt toch gauw weer een paar honderd euro. kortom goede en betrouwbare ambachtslieden met hart voor de klant bestaan nog.


Hartelijk dank voor de goede service van onze motor mercury 60 pk . Goede service en eerlijke prijs en duidelijke uitleg . Willem weet waar hij met bezig is . Wij komen zeker terug .


vandaag men boot terug met nieuwe motor erop,evinrude e-tec 75pk.aan al de mensen van outboard zeeland,super bedankt,toffe mensen ,niks is te veel! vandaag samen wezen proefvaren alles op en top.eerlijke en oprechte mensen,perfecte afspraken,en alles tot in de puntjes afgewerk.het is voor mij heen en terug 260km.maar rijd die ik met plezier! voor die service en de koffie natuurlijk.

aan iedereen van outboard en dbb watersport.van harte dank.R&M


Topservice, zeer goede uitleg en service! Ze hebben mijn oude motor overgenomen aan een correcte prijs en perfect een andere erop geplaatst. Ik ben gelijk gaan proefvaren en hij doet het perfect! Ze zijn steeds zeer vriendelijk , beantwoorden al je vragen deskundig en behandelen je correct en beleefd bij een bakje koffie. Mijn andere buitenboormotor was er al enkele jaren in onderhoud en ook hierover ben ik heel tevreden. Ik blijf hier een tevreden klant!

Kevin


Afgelopen zaterdag mijn Honda BF30 overgelaten aan Willem. Gewoon topkerel met topservice!

Alles aan de afgesproken prijs gehouden. Geen gezeur, geen gezever! Gewoon heel netjes.

Daarna nog een bakje koffie met een gezellig samenzitten.

Bovenop nog een motorslot gratis erbij voor mijn nieuwe motor + sleutelhanger.

Zo'n zaak vind je nergens meer!

Bedankt Willem!!

Topservice!!!

Mvg, Peter Deflem


Rein & Lloyd Fierloos

vandaag langs geweest om een motor te bekijken en uiteindelijk een goede deal gemaakt, waarbij het gevoel wat wij hadden bij de benadering van Willem voor ons de doorslag was. Mooi bedrijf wat gewoon de tijd voor je neemt en waarbij de klant centraal staat, zo zie je ze niet zoveel meer. ik kan een ieder Outboard Zeeland aanbevelen.

s'middag gelijk het torretje geprobeerd, super ding, zeer tevreden.


Frans Wisse,

bij willem een motor kopen is:

service die je nergens anders krijgt

goed advies

geen verkoop blabla

de juiste motor aan je boot

gewoon goed zeeuws goed rond


Karel

Ik had per abuis een verkeerde motor besteld voor mijn boot.

Willem heeft deze op een drukke zaterdagmorgen een heel eind in orde gebracht.

bleek later dus niet de goede motor voor mijn boot te zijn.

Zonder problemen kon ik die gelukkig omruilen voor een puike Mercury F 9.9 motor.

deze is uitstekend, en volgens mij een goede motor.

Willem, jij redt het wel met je goede bedrijf als jij die klantvriendelijkheid blijft handhaven.

zoals wij in brabant zeggen: bedankt war jong.!!!!!

groetjes. Karel.


Jullie hebben een parel van een bedrijf dankzij jullie vakmanschap en fantastische service!

Ik ben meer dan 100 procent tevreden dat dit nog bestaat.

Vriendelijke groeten,

Mario Harte


Willem,

Wil nog even laten weten dat ik graag zaken gedaan heb met jullie. Die keren dat ik bij jullie was was het redelijk druk maar dan lukt het jullie toch om iedereen aan te spreken of wat aan te bieden om het wachten te verzachten. Voor iedereen de tijd nemen of aandacht geven is in veel zaken niet vanzelfsprekend.

Heb intussen al redelijk veel gevaren met de bij jullie aangeschafte Suzuki DF50, wat een genot! Zag dat de door mij ingeruilde DF 15 ook weer een nieuwe eigenaar gevonden heeft. Mocht er iemand een probleem hebben met een buitenboordmotor of er een zoeken dan zal ik zeker jullie aanbevelen.

Klasse mannen ga vooral zo door!!!!,


Beste Willem,

Begin mei hadden we voor eerst contact en ik had meteen een goed gevoel.

Afspraak gemaakt voor 2 weken later om mijn bbmotor in te ruilen en een andere te laten monteren, ook moesten er 2 nieuwe accu's in.

Duidelijke afspraken gemaakt en die zijn zeker nagekomen.

Bij het ophalen heldere uitleg gekregen van jou zeer vakbekwame medewerker. ( top vent ) Ook de service toen ik thuis nog vragen had was top !!!

Ik heb je met vragen bestookt en kreeg heldere en duidelijke antwoorden.

Al met al een prima bedrijf waar service echt hoog in het vaandel staat, service met een gouden randje.

Ik kan jullie bij iedereen aanbevelen, mensen die twijfelen mogen altijd contact met mij opnemen.

Groeten uit Eindhoven


Jacobse

2 weken geleden een 6pk Yamaha 2takt gekocht.

Het motortje zag er prima uit ,even proef draaien was dan ook geen probleem.

De prijs was ook scherp in verhouding met andere aanbieders.

De deal was dan ook snel gemaakt.

Ik heb er ook nog een gebruikt benzinetankje bij gekocht. Bij thuiskomst zag ik dat het dopje van de tank gescheurd was, heb ik niet gezien toen ik het kocht. Na een telefoontje met Willem zou hij een nieuwe dop opsturen, wat schetst mijn verbazing een paar dagen later? De post komt met een compleet nieuwe tank!! Dat noem ik nog eens service!!

Het motortje loopt overigens prima, fijn dat zulke bedrijven nog bestaan!!


Jurgen

Een mooie bedrijf waar je goed geholpen Word en ze weten waar ze het over hebben willen en zijn team bedankt voor de goede sevice


Joannes

Afgelopen week een Yamaha 20pk buitenboordmotor gekocht van nog geen 2 jaar oud, welke perfect is onderhouden en er zo goed als nieuw uitziet. Dit voor een zeer scherpe prijs, 3 maanden garantie én een nieuwe schroef stuurt hij gratis en voor niets op, omdat de andere lichtjes beschadigd was.

Zeer bekwame mannen met veel kennis van hun vak.

Zeer tevreden over de service!


Bart

In januari 2016 een prachtige zo goed als nieuwe maar bijna 20 jaar oude Johnson 25 pk gekocht, kon mijn merury 15 pk voor een prachtprijs inruilen en inmiddels op de 3e vakantie met de Johnson. Johnson heeft de hele winter in de caravan gelegen en ook nu weer de 2e keer trekken en lopen. Enorm blij mee!


Super Service!

Een paar weken terug heb ik een oude 2-takt Yamaha 30 pk in niet al te goede staat bij Willem achter gelaten voor onderhoud. Al snel belde hij mij dat de lagers kapot waren en dat dat nogal een duur klusje zou gaan worden wat de motor niet waard was. (erg fijn dat hij belde voor de hogere kosten)

Toen ik dat hoorde ben ik meteen eens op de site rond gaan neuzen wat voor moois hij allemaal te koop heeft staan. Ik kwam een mooie 2-takt Mercury 30 pk tegen.

2 weken nadat ik mijn oude Yamaha had weggebracht ben ik in het weekend eens gaan kijken naar die mooi uitziende Mercury. Toen ik vroeg om wat informatie over de motor kreeg ik alles duidelijk tot in de puntjes uitgelegd. Ik was erg enthousiast over de motor maar sliep er nog een paar nachtjes over.

Halverwege de week heb ik Willem gebeld om door te geven dat ik hem wilde kopen. (ik vond de motor zo mooi, en zeker voor de scherpe prijs) Het eerst volgende weekend kwam ik aan om de motor op te halen, deze stond al helemaal klaar. Ze hebben de motor nog even laten draaien en hup, meenemen die motor.

Super bedankt voor jullie goede service, adviezen en de lekkere koffie haha ! Ik kom zeker terug voor de eerst komende onderhoudsbeurt !

Met vriendelijke groet,

Ricky Hotting


Fam Bosbaan.
Hierbij wil ik Willem ,Marinus en de rest van de ploeg bedanken voor de prachtige motor die ik heb gekocht en voor het onderhoud die ze aan mijn boot hebben gepleegd. Ik ben onder de indruk van de service en de hartelijkheid van deze mannen. ik kom zeker terug bij dit topbedrijf.

Fam Schrijver Februari 2017

Mooie 30 pk Mercury gekocht , duidelijk en eerlijk .

Het was o zo druk maar , klant is koning , alle tijd voor alle vragen te beantwoorden .

Nogmaals bedankt .


JIM

Wij zijn vandaag op de zaak van outboard geweest,het enigste wat wij er van kunnen zeggen is.... Wat een fantastische service, super klant vriendelijk en wij zijn Belgen, awel alleen maar lof aan alle medewerkers van outboard, jullie doen dat voortreffelijk....... Petje af en een dikke respect.


Jurgen Sutterman

Toen mijn yamaha 4 takt 80 pk volledig versleten te zijn contacteerde outboard zeeland me om hem over te kopen om wisselstukken te gebruiken. We maakten een deal onder elkaar en die deal werd door hen zonder gezeur en gezever perfect nageleefd, er werd perfect gedaan wat van hen verwacht werd! Mocht ik ooit nog een motor nodig hebben zou ik zeker bij hen langs gaan, ook heb ik binnen mijn hengelsport vereniging hen aangeraden, dit leidde al tot een motor verkoop en alweer een zeer tevreden klant, outboard zeeland is een eerlijke en correcte firma, dat wil ik toch even bevestigen

Jurgen , Jurgensweb Zeehengelsportvereniging


Fam Boerdam

Een gebruikte 15 pk yamaha buitenboordmotor gekocht bij Willem met de afspraak dat er geen garantie op zat , maar hij zei wel als er wat is moet je bellen .

Dacht bij mezelf heb een yamaha gekocht wat kan daar nou mee gebeuren ?

Nou helaas na anderhalve maand begon hij olie te verbruiken en bleek het pistonpenveertje er uit gekomen te zijn wat de cilinderwand beschadigt had dus motor overleden en weggooien maar !

Ik heb Willem gebeld of hij misschien kon helpen met onderdelen had hem tenslotte zonder garantie gekocht , maar wat schetste mijn verbazing kon de motor terug brengen en dan ging hij kijken hoe die het oploste en kon voorlopig een leenmotor meenemen .

Ik heb de motor teruggebracht en Willen heeft dit super opgelost met een gebruikt onderdeel dat al klaar lag toen ik de motor terug kwam brengen .

Dit noem ik super service zoals het hoort maar nog weinig te vinden is helaas.

Willem bedankt je hebt mij en de kinderen nog een super vaar seizoen gegeven helemaal top !


Goed geholpen, vriendelijk.

Honda 4-takt 50 pk gekocht.
Motor ziet er prima uit. Heeft verstand van zaken.
Goede uitleg en ik werd geholpen om hem zo te bevestigen dat we hem veilig konden vervoeren.

Ineke en Fons.
Rob van Doorn Oktober 2016
Mijn Suzuki 60 PK buitenboordmotor uit 2004 ingeruild voor het 2016 model. Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen door Willem en zijn collega. Motor is er keurig opgezet en zelfs nog even van nieuwe olie voorzien.
Wesley Oktober 2016
Top service topkwaliteit en zeer vriendelijke mensen waar je 200procent kunt op rekenen een aanrader voor wie vaar plannen heeft en zeer vakkundig begeleid wilt worden !!!

Ard September 2016
Zeer klantvriendelijk,Zeer goede service en loyaal naar de klanten
en voor alle prijsklasse hebben ze een oplossing of helpen ze mee denken.
40 pk Mecury kortstaart gekocht bij Willem ,
tot in de puntjes geregeld en helpen ze je waar nodig
Goed en betrouwbaar bedrijf van boten en buitenboordmotoren
Marinus en Willem bedankt
Rudi September 2016
bij marinus afdekzeil laten maken
en ander motor bij willem
zowel bij dbb of outboard zeeland niks ander dan lovende woorden!
een top service altijd van hun woord.
ben verleden week gaan vissen en nieuwe motor uitgeprobeerd en loopt als een trein.
marinus en willem dank u .
bij jullie voelt een mens hem op zijn gemak.
grt rudi &marianne en tot de volgende.
Coussens Augustus 2016
willem bedankt voor het plaatsen van men andere motor die loop prachtig mercury60 en wat een service niks is te veel eerlijk en oprecht .nette prijs gekregen voor men andere motor.al is het voor mij 130km rijden
heb het er voor over.je bend daar een mens en geen nummer top vgrtR&M
Rohart Augustus 2016
met weinig woorden ... top ! vriendelijke mensen ... goede service ...
Jef Augustus 2016
Op een woensdagavond waren we onze buitenboordmotor aan het testen, deze liep niet goed. Inhouden bij belasting, onregelmatig toerental.
Toen we weer uit het water waren kwam daar toevallig Outboard Zeeland om een boot te testen.
Willem wist direct te vertellen dat het hoogstwaarschijnlijk de VRO-pomp was.
Een afspraak gemaakt, nieuwe niet VRO-pomp laten plaatsen. Motor heeft nog nooit zo goed gelopen.
Erg tevreden.
Jordy Juli 2016
Top in een woord .super vriendelijke mensen . Voelt je gelijk thuis dat is erg fijn.koffie wordt je regelmatig aangeboden ik zeg top want dat verzacht dat je soms even wachten moet door de drukte.goed teken al zeg ik het zelf.service is ook top .willem en de rest van de collega's dikke 10 voor jullie
Prima service en relaxte sfeer. Juli 2016
Goed advies gekregen over de juiste motor.
Daarnaast mooie trailer onderdelen kunnen vinden .
Leuk bedrijf
Rien en Elly Juni 2016
Ik heb bij outboard zeeland een Suzuki 90 pk gekocht en laten monteren ,en hier over ben ik zeer tevreden.Gunstige prijs ,zeer goede service de koffie staat altijd klaar als je er komt en op zaterdag nog een lekkere bolus erbij ook.
Willem nog hartelijk bedankt voor alles.Dus een echte aanrader!

met vriendelijk groet rien en elly
Rene Juni 2016
Voor museummijnenveger de Bernisse een net gekochte gebruikte 25Pk Yamaha langstaart ingeruild voor een beter passende Suzuki 9.9 Pk kortstaart. Motor afgelopen week geprobeerd op ons "man overboord" bootje. Alles werkte prima.

Zonder dat wij dit wisten bleek de door ons eerder gekochte Yamaha motor een defect staartstuk te hebben.
Dit is door Ouboard Zeeland zonder ons hierover aan te spreken opgelost.

Hulde voor deze zeer soepele en klantvriendelijke benadering, want ons betreft verdienen zij hiervoor de beker

Tevreden Veenedaler Mei 2016
Bij deze wil ik je graag nog een recensie voor op je website sturen.

Na vorig jaar bij DBB een mooie shetland 535 te hebben gekocht met een 9,9pk motor, werd het nu tijd voor iets meer vermogen. Na eerst eens rond gekeken te hebben bij onze plaatselijke dealer(veenendaal) besloten de oude motor achter in te gooien en weer af te reizen naar zeeland. Onze plaatselijke dealer was alleen vergeten te vermelden dat een BB-motor maar op een kant vervoert mag worden.

Aangekomen bij Willem bleek de motor dus onbruikbaar te zijn geworden, zonder de nodige reparaties. Dit was geen probleem voor Willem en de zoektocht naar een vervangende kon beginnen. Omdat onze shetland een kortstaart motor vereist is het lastig een sterke 2de hands motor te vinden. Willem kon ons echter voor een zeer goede prijs een gloednieuwe aanbieden.

Zo gezegd zo gedaan, een week later konden wij onze nieuwe en al vast afgestelde Suzuki op halen.

Zowel bij DBB als bij Outboard zeeland zeer goede en vriendelijke service. Hier is klant nog echt koning. Er wordt pas gestopt met werken wanneer alle aanwezige klanten tevreden zijn. Hier kunnen een hoop bedrijven nog wat van leren.

Groetjes van een zeer tevreden Veenendaler
Jan v Dijke Mei 2016
Dit voorjaar mijn motor een grote beurt laten geven door Outboard zeeland . dit alles snel en vakkundig gedaan door Willem.
Maar na het eerste tochtje dit jaar raakte de schroef van de motor een obstakel onder water.
Resultaat, een aantal gebroken tandwielen in het staartstuk .
Samen met Willem besproken hoe dit het beste op te lossen was.
We hebben toen besloten voor een revisie van het staartstuk.
Na een duidelijke offerte , heeft Willem dit verder afgehandeld.
Het heeft even tijd in beslag genomen, maar alles werkt weer naar behoren.
kortom goed bezig Willem, en hopelijk zonder tegenslag tot volgend jaar voor een volgende beurt.
Claudia Mei 2016
Super service, zowel voor de nieuwe motor als voor de trailer! Heel vriendelijke en goede hulp! Zeker aan te raden! Zowel voor onderhoud, nieuwe spullen als hulp wanneer je niet juist weet wat de juiste optie is! Kortom, goede service! Aanrader!

Mei 2016

Beste Willem , nogmaals dank voor de snelle en profesionele reparartie van het buitenboord stuur systeem met vriendelijkheid en vakkennis ,! Top !!Een zeer tevreden Belg ,,,,
Groetjes Thys


Jan van Gent, WILLEM heb de motor van daag voor het eerstuit geprobeerd loop als een kanon meer als ik had gehoopt grandioos. Alles zoals je belooft had.


Frank, April 2016

Vandaag heeft outboardzeeland mijn shetland overgenomen zonder "gedoe en gezeur".
Langs deze weg wil ik Willem bedanken voor de correcte afhandeling en snelle service.

Ga zo door!

Groeten,

Frank


Ruud April 2016

Zaterdag honda 5 pk ingeruild voor 10 pk mercury.
Ik heb trainingen gegeven over gastheerschap maar ik zou voortaan cursisten hierheen sturen! Wat een super service gegeven op een basis accomodatie en antourage! Zo kan het dus ook dure bedrijven met alles erop en eraan! Nee service is dus niet de verpakking maar de inhoud. ( het echt gemeend aanbieden van het kopje koffie en net even wat meer aandacht en toelichting) Top mannen ik ben enorm positief verrast over jullie.


Emile. April 2016

Hierbij willen wij U alsnog bedanken voor de gastvrijheid, koffie en uiteraard de voortreffelijke service die ons verleend is.
Vriendelijk groet, Emile Harmanus


Joey Maart 2016

Wat heb ik een goede plek gevonden voor o.a. het onderhoud van mijn buitenboordmotor. Outboard Zeeland neemt de tijd om al je vragen goed en gedetailleerd uit te leggen, verricht uitstekend werk en tegen zeer scherpe prijzen!

Kortom, bent u op zoek naar een vriendelijk, betrouwbaar en servicegerichte onderneming? Dan bent u bij Outboard Zeeland op het juiste adres!

Bedankt Outboard Zeeland!


Ahoy Willem en Marinus, Maart 2016
wederom bedankt voor de grandioze service; mijn boot uit het water gehaald voor het jaarlijkse onderhoud; iets wat ik erg belangrijk vind: onderhoud voorkomt problemen!
precies volgens afspraak verlopen, Willem gebruikt enkel maar originele onderdelen voor de buitenboord-motoren ;hij geeft eerlijk advies en alles gaat in goed overleg.
Marinus heeft mijn boot op bokken gezet zodat ik er erg gemakkelijk aan kon werken en het onderschip weer heb voorzien van nieuwe antifouling ;uiteraard kan je bij Marinus eveneens alles verkrijgen voor je onderhoud, je kan het zo gek niet bedenken en tegen een nette prijs! zo ook bij Willem!
hierna is m'n boot weer terug te water gegaan, ook weer verzorgd door o.a. Willem...de motor is voorzien van nieuwe motor-olie, staart-olie, nieuwe impellor etc. en loopt weer als een zonnetje! we kunnen er weer een jaartje tegenaan en kunnen weer "kromme hengels" gaan trekken....bedankt hoor! en graag tot de volgende keer!! groet kap Kees


Martin Februari 2016

Ik kan niks anders zeggen dat de hulp en service 200% is. Eerlijk vriendelijk, betrouwbaar en scherpe prijzen. Ik heb bij Willem een 75 Pk e-TEC van een jaar oud laten monteren. Echt super netjes gedaan en helemaal tevreden.


Nico Februrari 2016

Zaterdag mijn Beekman afgehaald bij Marinus. Willem, (outboard zeeland) heeft er een mercury 60 pk op gemonteerd.
Hij stelde voor een proefvaart te maken ,...super!
direct in planè, beetje getrimd,. Hij schoof over het water!de motor start direct en draait als een horloge.
we hadden er eerst een mariner 75 pk laten op monteren, Willem contacteerde mij spontaan dat de motor niet perfect was(te zwaar ,niet goed draaide)
we kwamen dadelijk overeen voor de 60 pk, Hij nam de kosten voor zich.
voor mij het bewijs: correcte prijs-correcte kerel!
We weten waarheen in de toekomst.

Dank Willem !

groeten uit Hamme
Nico De Keyser


06-30414412