Suzuki DF50/60A

Suzuki buitenboordmotoren vormen al jaren de maatstaf op gebied van innovatie, prestatie en duurzaamheid. Met de introductie van het “Lean Burn Control System” heeft Suzuki een ware “zuinigheidsrevolutie” in de watersport teweeg gebracht. Dit geavanceerde systeem meet onder alle omstandigheden exact de benodigde hoeveelheid brandstof voor een minimaal verbruik met maximale prestaties.

TECHNOLOGIE EN PERFORMANCE VAN DE SUZUKI DF50/60

Voor optimale vangst is goed materiaal essentieel. Daarom komt Suzuki nu met de ATHL-uitvoeringen die uitgerust zijn met een multifunctionele tillerhendel. De extra lange knuppel met handig geplaatste powertrim-schakelaar is eenvoudig en veilig te bedienen. Uitgerust met de Suzuki Trolling Mode kan je het motortoerental extra verlagen, zodat je je boot precies op de juiste snelheid kunt laten varen.

De DF60AV is tevens voorzien van een speciaal ontwikkeld staarstuk, dat ook terug te vinden is op de Suzuki DF140A. Met een aangepaste overbrengingsverhouding en propeller, zorgt dit voor 42% meer voorwaartse stuwkracht en meer 136% achterwaartse stuwkracht t.o.v. de reguliere DF60A. Hierdoor wordt manoeuvreren op lage snelheid nog gemakkelijker en veiliger.

LEAN BURN CONTROL SYSTEM

Suzuki’s Lean Burn Fuel Control Technology voorspelt de brandstofbehoefte op basis van de omstandigheden en levert vervolgens het optimale brandstof / luchtmengsel aan de motor. Dit zorgt voor een lager brandstofverbruik.

TILT LIMIT SYSTEM

Beschermt de boot tegen schade bij het opklappen van de buitenboordmotor en fungeert zowel als opklaplimiet en trimzender. Dankzij het traploze, continue systeem kun je de buitenboordmotor op vrijwel elke boot installeren.

ZELFINSTELLENDE DISTRIBUTIEKETTING

Eenvoudige, effectieve en onderhoudsvrije distributieketting. Deze smeert zichzelf in een oliebad, waardoor jij het niet meer hoeft te doen. Verder is de motor voorzien van een hydraulische spanner zodat hij altijd goed afgesteld blijft.